Στον Ερυθρό Αστέρα ο Χουάνγκ - Το ποσό που θα εισπράξει ο Ολυμπιακός

Χουάνγκ Ινμπόμ

i

©intime

Στον Ερυθρό Αστέρα ο Χουάνγκ - Το ποσό που θα εισπράξει ο Ολυμπιακός

Διονύσης Βερβελές 11:42 - 04.09.2023 / Ανανεώθηκε: 12:06 - 04.09.2023

Ο Χουάνγκ θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφική κίνηση του Ερυθρού Αστέρα, καθώς η ομάδα της Σερβίας ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τους Πειραιώτες.

Κάτοικος Σερβίας θα γίνει ο Ίνμπομ Χουάνγκ, καθώς ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Ερυθρό Αστέρα για τη μεταγραφή του 26χρονου ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, ο Νοτιοκορεάτης μέσος θα αποτελέσει κι επίσημα παρελθόν από τους Πειραιώτες, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν πέντε εκατ. ευρώ από τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Να θυμίσουμε πως ο Χουάνγκ το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας λόγω της συμπεριφοράς του. Λίγο πριν την αναμέτρηση κόντρα στην Γκενκ στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο παίκτης απαίτησε να φύγει από την ομάδα, ενώ και το προηγούμενο διάστημα είχε παρουσιάσει τάσεις φυγής και είχε κάνει και σχετικές δηλώσεις για ένα άλλο βήμα στην καριέρα του.

Όπως όλα δείχνουν πλέον, η «χρυσή» τομή βρέθηκε και σε αυτό ρόλο έπαιξαν οι καλές σχέσεις που έχει ο Ολυμπιακός με την ομάδα της Σερβίας.

Όπως διαπιστώνεται, ο Ολυμπιακός προτίμησε να παραχωρήσει τον Χουάνγκ με το συγκεκριμένο ποσό, παρά να μπει σε νομική αντιπαράθεση με έναν ποδοσφαιριστή που δεν ήθελε να παραμείνει στην ομάδα.

«Aπέρριψε πρόταση 6,5 εκατομμυρίων ευρώ του Ολυμπιακού για Αμούζου η Άντερλεχτ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:23 - 04.09.2023

«Aπέρριψε πρόταση 6,5 εκατομμυρίων ευρώ του Ολυμπιακού για Αμούζου η Άντερλεχτ»

Αρνητική ήταν η απάντηση της Άντερλεχτ σε πρόταση του Ολυμπιακού για τον Φράνσις Αμούζου σύμφωνα με την ιστοσελίδα voetbalkrant.com, με τους Βέλγους να αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες κατέθεσαν προσφορά που άγγιζε τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Χουάνγκ το καλοκαίρι του 2022. Ο Νοτιοκορεάτης την περσινή σεζόν αποτέλεσε έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές μετρώντας 40 συμμετοχές, τις οποίες συνδύασε με 5 γκολ και 4 ασίστ.