Το ψυχολογικό βάρος και τα προβλήματα

Ολυμπιακός

i

©Intime

Το ψυχολογικό βάρος και τα προβλήματα

Διονύσης Βερβελές 12:33 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:34 - 02.12.2023

Εχουν ζητήματα οι «ερυθρόλευκοι» ενόψει του αγώνα στο Βόλο

Δεν είναι λίγα τα αγωνιστικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός μετά από το εκτός έδρας ματς με τη Φράιμπουργκ. Οι «ερυθρόλευκοι» πληγώθηκαν αρκετά απ' αυτό το ματς. Δεδομένα. 

Πέρα από τα προβλήματα τραυματισμών έχει και το ψυχολογικό κομμάτι, διότι η πίεση πλέον είναι ακόμη μεγαλύτερη στις τάξεις του Ολυμπιακού, αφού η βαριά ήττα στη Γερμανία είναι κάτι που έχει πέσει επάνω στις πλάτες όλων στην ομάδα. Πριν το ματς στο Φράιμπουργκ, ο Ολυμπιακός είχε πολλά προβλήματα τραυματισμών. 

Δεν υπολόγιζε στους Φρέιρε, Πορόζο οι οποίοι είναι αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης, ενώ τις προηγούμενες ημέρες χτύπησε στην προπόνηση ο Σκάρπα και φυσικά υπάρχει και ο Ρίτσαρντς ο οποίος είναι στην ευρωπαϊκή λίστα αλλά μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί λόγω τραυματισμών και φυσικής κατάστασης. Στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα ήρθαν να προστεθούν οι τραυματισμοί των Γιόβετιτς, Ποντένσε.

Ο πρώτος τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση που έγινε στη Γερμανία πριν τη Φράιμπουργκ και ο δεύτερος κατά τη διάρκεια του ματς. Πιο σοβαρός ο τραυματισμός του Γιόβετιτς και μάλιστα στο χειρότερο σημείο. Η θλάση του Μαυροβούνιου επιθετικού, θα τον αφήνει εκτός για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως δεν θα προλάβει ματς ως το τέλος του 2023. 

Μια δυσάρεστη εξέλιξη, καθώς με το «καλημέρα» του 2024 ο Ελ Κααμπί θα ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα του Μαρόκο για το Κόπα Άφρικα. 

Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε, ενεργοποιείται ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί που μπήκε και αλλαγή στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Φράιμπουργκ. Και προφανώς, μπορεί να αποτελεί μία λύση και για τον αγώνα του Ολυμπιακού στο Βόλο.