Του λείπει και ο Αλεξανδρόπουλος ως λύση

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος

i

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος/©Intime

Του λείπει και ο Αλεξανδρόπουλος ως λύση

Διονύσης Βερβελές 15:27 - 14.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:27 - 14.03.2024

Ο τραυματισμός του Έλληνα μέσου, ήρθε στο χειρότερο σημείο για τον Ολυμπιακό…

Εκτός πλάνων του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τον αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία, θα είναι και πάλι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Ο Έλληνας μέσος, είναι εκτός λόγω τραυματισμού και γι’ αυτό το λόγο άλλωστε, δεν ήταν στις κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ. Με ενοχλήσεις στη μέση απέχει ο Αλεξανδρόπουλος που για τελευταία φορά, έπαιξε μισή ώρα ως αλλαγή στο 3-0 επί του Βόλου στις 3 Μαρτίου.

Αυτό, ήταν το 30ό του ματς στη φετινή σεζόν! Στα δεκατέσσερα έχει ξεκινήσει βασικός, στα δεκαέξι ήρθε από τον πάγκο. Αυτή τη στιγμή, όμως, λείπει. Είναι ένας παίκτης από τους μέσους, που δίνει μια εξτρά λύση στον προπονητή του. Και είναι ένας μέσος, που μπορούσε να ασκήσει πίεση ψηλά, να τρέξει. Κάτι που δεν μπορούν να κάνουν όπως φαίνεται οι υπόλοιποι χαφ. Άλλα ήταν τα ζητήματά του βέβαια, αλλά μια αξιόπιστη λύση είτε ξεκινούσε είτε ερχόταν από τον πάγκο, είναι.

Εκτός αποστολής ήταν και στον αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και σε αυτόν με τον Παναθηναϊκό και η ομάδα γνώρισε δύο βαριές ήττες, μπαίνοντας σε περιπέτειες σε δύο στόχους. Και στην Ευρώπη όπου είναι κοντά στον αποκλεισμό, αλλά και στην Ελλάδα όπου έπεσε και πάλι στην τέταρτη θέση και τρέχει και δεν… φτάνει.

Προφανώς και το διάστημα της διακοπής μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για τον Αλεξανδρόπουλο. Να κερδίσει χρόνο και με την επιστροφή στη δράση, να τεθεί στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ. Θα πρέπει άλλωστε να υπάρξουν και νέες ιδέες σε αυτό το πλάνο, μετά την επιστροφή από τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Κι εκεί πάντως ο Ολυμπιακός θα χάσει παίκτες από το Ρέντη. Οχτώ-εννιά διεθνείς (εκκρεμούν κάποιες περιπτώσεις όπως του Κάρμο και του Άμπι) θα φύγουν από τις εγκαταστάσεις των Πειραιωτών και εκ νέου, θα υπάρχει αγωνία για την κατάστασή τους, το πως και πότε θα γυρίσουν. Όλα αυτά, όμως, τώρα δείχνουν πολύ μακρινά, καθώς προέχει ο αγώνας με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ.