Με Μπιανκόν ο Ολυμπιακός Β' στο ντέρμπι «αιωνίων»

Μπιανκόν

i

©Intime

Με Μπιανκόν ο Ολυμπιακός Β' στο ντέρμπι «αιωνίων»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:22 - 14.04.2024

Την αποστολή για το Ολυμπιακός Β' - Παναθηναϊκός Β' γνωστοποίησε ο Αριέλ Ιμπαγάσα και σε αυτή συμπεριέλαβε τον Ζουλιέν Μπιανκόν.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (15/4,16:00) ο Ολυμπιακός Β' δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό Β' για τα playouts της Super League 2. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας του και σε αυτή συμπεριέλαβε έναν παίκτη από την πρώτη ομάδα.

Ο λόγος για τον Ζουλιέν Μπιανκόν, ο οποίος προστέθηκε στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού για το ντέρμπι των «αιωνίων». Το γεγονός πως ο Γάλλος στόπερ δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα του Μεντιλίμπαρ αποτέλεσε ευκαιρία για τη β' ομάδα, η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί τη δυναμική του κεντρικού αμυντικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’ θα βρεθεί τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός Κ23 στις 16:00, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, για την 5η αγωνιστική των Play Outs του πρωταθλήματος της Super League 2. Η ομάδα του Πειραιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της την Κυριακή με μια προπόνηση στο Ρέντη και ο τεχνικός Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε γνωστές τις επιλογές του για την αναμέτρηση.

Στην αποστολή συμπεριέλαβε συνολικά 21 ποδοσφαιριστές και είναι οι: Αποστολόπουλος, Αργυρίου, Μπα, Μπιανκόν, Ι. Ιμπαγάσα, Καράκουτης, Κατσουλίδης, Κεραμίδας, Κουτσίδης, Λάιντνερ, Μαρίνος, Μιχαήλ, Παπαδούδης, Πινακάς, Δ. Ρέτσος, Σαπουντζής, Σγουρός, Στουρνάρας, Συρμής, Τσέλιος, Βλαχομήτρος».