Χωρίς Ορτέγκα, Ναβάρο και πάλι Όρτα κόντρα στον Άρη ο Ολυμπιακός

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©Intime

Χωρίς Ορτέγκα, Ναβάρο και πάλι Όρτα κόντρα στον Άρη ο Ολυμπιακός

Διονύσης Βερβελές 22:08 - 02.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:09 - 02.04.2024

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Άρη…

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Άρη (Τετάρτη 3/4 , 19:00) στο Καραϊσκάκη, με προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν 21 άτομα. Εκτός αυτής, έμεινε ο Ορτέγκα που μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ αισθάνθηκε ενοχλήσεις, όπως ξανά ο Όρτα με τον Αλεξανδρόπουλο. Όπως έχουμε επισημάνει, στόχος είναι ο Όρτα να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε, ενώ του Αλεξανδρόπουλου το θέμα επανεκτιμάται και δεν είναι απλό.

Οι 21 παίκτες που πήρε μαζί του ο Μεντιλίμπαρ, είναι οι: Πασχαλάκης, Μπότης, Τζολάκης, Βέζο, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Άμπι, Ρέτσος, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Μαρτίνς, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας και Γιόβετιτς.

Από την ανακοίνωση της αποστολής, διαπιστώνουμε πως εκτός έμεινε και ο Ναβάρο, αλλά ξανά οι Ντόι, Καμπράλ.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Μεντιλίμπαρ δείχνει πως θα πορευθεί με ένα συγκεκριμένο αριθμό παικτών από εδώ και μπρος, έχει τους λόγους του, φαίνεται πως για ορισμένους παίκτες έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του. Αυτό που τον «καίει» τώρα, είναι το τρίποντο με τον Άρης, ώστε η ομάδα να δει τι μπορεί να εκμεταλλευθεί από τις απώλειες βαθμών που θα φέρουν τα ματς Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Είναι οι τρεις ομάδες που είναι πάνω από τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή άλλωστε.