Ομπαμεγιάνγκ για το νέο κάζο της Μαρσέιγ: «Δεν πήραμε το μάθημα μας από τον Παναθηναϊκό» (vid)

Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ

i

PrtScr

Ομπαμεγιάνγκ για το νέο κάζο της Μαρσέιγ: «Δεν πήραμε το μάθημα μας από τον Παναθηναϊκό» (vid)

Κώστας Τόπας 12:26 - 19.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:29 - 19.08.2023

Μετά το νέο κάζο της Μαρσέιγ κόντρα στη Μετς, ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στάθηκε στα λάθη της ομάδας του αλλά και στο γεγονός ότι το μάθημα από τον Παναθηναϊκό δεν έγινε πάθημα για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα να μην κατακτήσουν τη νίκη.

Δύσκολη εβδομάδα για την Μαρσέιγ. Πρώτα αποκλείστηκε στα πέναλτι από τον Παναθηναϊκό από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και την Παρασκευή (18/08) ο σύλλογος της Μασσαλίας έχασε την ευκαιρία για νίκη κόντρα στη Μετς (2-2) του Λάζλο Μπόλονι, για την δεύτερη αγωνιστική της Ligue 1. Η Μαρσέιγ είχε αρκετές ευκαιρίες για να καθαρίσει το ματς, αλλά δεν κατάφερε στο τέλος να πανηγυρίσει το τρίποντο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στάθηκε στα λάθη της ομάδας του αλλά και στο γεγονός ότι το μάθημα από τον Παναθηναϊκό δεν έγινε πάθημα για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα να μην κατακτήσουν τη νίκη.

«Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Αλλά, ειλικρινά, έπρεπε να "σκοτώσουμε" το ματς πολύ νωρίτερα», σχολίασε αρχικά ο Ομπαμεγιάνγκ. «Έχω την εντύπωση ότι δεν πήραμε το μάθημα του Παναθηναϊκού, γιατί ζήσαμε το ίδιο πράγμα. Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε, νομίζω ότι μπορούμε να αποκτήσουμε ωριμότητα για να διαχειριστούμε καλύτερα αυτές τις φάσεις όπου δεν καταφέρνουμε να πετύχουμε το γκολ», τόνισε ο Γκαμπονέζος στράικερ.

«Δεν πρέπει να αμφιβάλλουμε, δεν είναι η ώρα. Είναι αλήθεια ότι έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε αυτό το ματς με τη Μετς. Όπως και τον τελευταίο αγώνα, όπου έπρεπε να προκριθούμε. Αλλά πάνω από όλα, δεν πρέπει να έχουμε αμφιβολίες, γιατί κάνουμε καλά πράγματα. Απλώς πρέπει να μάθουμε να τελειώνουμε από νωρίς τους αγώνες. Καταφέρνουμε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες, τώρα πρέπει να προχωρήσουμε», κατέληξε ο άλλοτε επιθετικός της Άρσεναλ.