Επική δήλωση από οπαδό του Άρη: «Εχω προλάβει τίτλο με τον Άρη, θα σέβεστε» (vid)

Επική δήλωση από οπαδό του Άρη: «Εχω προλάβει τίτλο με τον Άρη, θα σέβεστε» (vid)

Κώστας Τόπας 14:37 - 27.02.2024

Ενας οπαδός του Άρη, έδωσε μία επική απάντηση όταν κλήθηκε να μιλήσει για την αγάπη που έχει για την ομάδα του.

Την περασμένη αγωνιστική, ο Άρης «καθάρισε» απέναντι στον Βόλο με τα σέντερ φορ να βγαίνουν μπροστά! Οι Θεσσαλονικείς ήταν σαφώς ανώτεροι σε ολόκληρο το 90λεπτο, είχαν πολλές ευκαιρίες και δύο δοκάρια και με τους Λορέν Μορόν και Καρίμ Ανσαριφάρντ να βρίσκουν δίχτυα πανηγύρισαν το τρίποντο. Αυτό ήταν και το πρώτο παιχνίδι για τους Θεσσαλονικείς που έπαιξαν μπροστά στον κόσμο τους, μετά τα μέτρα κατά της βίας που είχε πάρει η Κυβέρνηση.

Οπως είναι λογικό, οι οπαδοί του Άρη έδωσαν δυναμικό «παρών», με την διοργανώτρια αρχή να αναφέρει ότι κόπηκαν περισσότερα από 3.700 εισιτήρια. Η κάμερα του «Aris Media Factory» βρέθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» εκεί όπου συνάντησε έναν οπαδό των «κίτρινων», ο οποίος έδωσε μια ξεχωριστή παράσταση με τις δηλώσεις του, εκδηλώνοντας την αγάπη του για τον Άρη.

Οταν ρωτήθηκε από πότε ξεκίνησε να πηγαίνει στο γήπεδο για να παρακολουθεί από κοντά την ομάδα του, ο εν λόγω οπαδός απάντησε: «55 χρόνια πηγαίνω στο γήπεδο. Το πρώτο ματς που πήγα ήταν το '70 στον τελικό του Κυπέλλου στο Καυταντζόγλειο. Ημουν 7,5 χρονών. Εχω δει τίτλο με τον Άρη. Θα σέβεστε!», ανέφερε χαρακτηριστικά για να συνεχίσει λέγοντας:

«Ανιδιοτελής αγάπη ξέρεις τι είναι; Οτι είμαι 61 χρονών και ότι εκείνα τα σκαλιά μέσα τα ανεβαίνω κάθε φορά τρέχοντας. Δεν ξέρω γιατί».