Τρίποντο ελπίδας για την Οσασούνα, 1-0 την Αλαβές

Τρίποντο ελπίδας για την Οσασούνα, 1-0 την Αλαβές

Sportal newsroom 23:55 - 04.03.2024

Ένα τρίποντο που της δίνει ελπίδα για την επτάδα της La Liga εξασφάλισε η Οσασούνα, μετά την επικράτηση κόντρα στην Αλαβές (1-0).

Η Οσασούνα πανηγύρισε της νίκη κόντρα στην Αλαβές, επικρατώντας με 1-0 στο ματς της 27ης αγωνιστικής της La Liga. Με αυτό το τρίποντο και τις απώλειες των υπολοίπων, η ομάδα της Παμπλόνα βρέθηκε ακόμα πιο κοντά στην επτάδα του πρωταθλήματος που ενδεχομένως να προσφέρει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η Οσασούνα έδειξε από το πρώτο ημίχρονο τις προθέσεις της, όταν ο Γκαρσία, ο Μπουντιμίρ και ο Ορόζ έχασαν μέσα σε ένα τέταρτο μεγάλες ευκαιρίες για το 1-0. Στο 45+2' χάθηκε η μεγαλύτερη και αυτή ανήκε στη φιλοξενούμενη, όταν η Ομοροντιόν έστειλε την μπάλα στο αντίπαλο δοκάρι. Εντούτοις γκολ δεν σημειώθηκε και οι δύο σύλλογοι πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0 στον πίνακα του σκορ.

Στο 70ο λεπτό ο Γκαρσια προειδοποίησε την Αλαβές και λίγο αργότερα εκείνος τροφοδότησε τον αντίπαλό του για το προβάδισμα της Οσασούνα. Σκόρερ χρίστηκε ο Μπουντιμίρ, ο οποίος στο 76ο λεπτό διαμόρφωσε και το τελικό 1-0 του αγώνα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ LA LIGA:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: