«Κάηκε» η Παμπλόνα μετά την πρόκριση της Οσασούνα στον τελικό του Copa del Rey (vid)

Οσασούνα

i

Οσασούνα/PrtScr

«Κάηκε» η Παμπλόνα μετά την πρόκριση της Οσασούνα στον τελικό του Copa del Rey (vid)

Κώστας Τόπας 11:21 - 05.04.2023

Η Οσασούνα πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Copa del Rey και οι οπαδοί της συγκεντρώθηκαν τα ξημερώματα στην Plaza del Castillo στην Παμπλόνα για να γιορτάσουν την επιτυχία της ομάδας τους.

Χιλιάδες οπαδοί περίμεναν την Οσασούνα στην Plaza del Castillo στην Παμπλόνα για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στον τελικό του Copa del Rey μετά τον αποκλεισμό της Μπιλμπάο. Ο Ινιάκι Γουίλιαμς της Μπιλμπάο έστειλε το βασκικό ντέρμπι στην παράταση όμως εκεί ο Πάμπλο Ιμπάνιεθ με γκολ στο 116' ισοφάρισε σε 1-1 για την Οσασούνα και την έστειλε στον τελικό του Copa del Rey μόλις για δεύτερη φορά, μετά τον τελικό που έπαιξε το 2005 κόντρα στην Μπέτις.

Οπως είναι λογικό, οι πανηγυρισμοί στις τάξεις της Οσασούνα ήταν έξαλλοι μετά την πρόκριση. Παρά το γεγονός ότι ο αγώνας διεξήχθη την Τρίτη (04/04) αυτό δεν εμπόδισε τους οπαδούς του ισπανικού συλλόγου να συγκεντρωθούν τα ξημερώματα στην Plaza del Castillo και να πανηγυρίσουν με την ομάδα και το προπονητικό επιτελείο.

Μετά τα συνθήματα και τα χιλιάδες καπνογόνα, οι παίκτες πήραν το μικρόφωνο και απευθύνθηκαν στους φιλάθλους. «Σας ευχαριστούμε όλους που μας επευφημίσατε. Τα λέμε στη Σεβίλλη. Σας χρειαζόμαστε όλους για να κερδίσουμε αυτόν τον τελικό. Πάμε όλοι μαζί», είπε ο Ίνιγκο Πέρεθ.