Η Νάπολι απέρριψε μυθικές προτάσεις της Αλ Χιλάλ για Οσιμέν!

Βίκτορ Οσιμέν

i

©glomex

Η Νάπολι απέρριψε μυθικές προτάσεις της Αλ Χιλάλ για Οσιμέν!

Κώστας Τσιακλής 18:07 - 31.07.2023

Η Αλ Χιλάλ θέλει να αποκτήσει τον Βίκτορ Οσιμέν από τη Νάπολι. Οι Σαουδάραβες έκαναν δύο μυθικές προτάσεις στους «παρτενοπέι» οι οποίοι όμως τις αρνήθηκαν.

Η Αλ Χιλάλ θέλει να ενεργοποιήσει ακόμα μια μεταγραφική βόμβα αφού θέλει να αποκτήσει τον Βίκτορ Οσιμέν από τη Νάπολι. Οι Σαουδάραβες κατέθεσαν δύο μυθικές προτάσεις στους «παρτενοπέι» οι οποίοι όμως τις απέρριψαν.

Οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας δεν σταματούν να ξοδεύουν χρήματα και να παίρνουν τον ένα παίκτη μετά τον άλλο. Ο επόμενος που βρίσκεται στη λίστα τους και συγκεκριμένα σε αυτή της Αλ Χιλάλ είναι ο Βίκτορ Οσιμέν της Νάπολι.

Οι Σαουδάραβες είναι αποφασισμένοι να τον κάνουν δικό τους και μπήκαν πολύ δυνατά στις διαπραγματεύσεις αφού έκαναν δύο προτάσεις ύψους 120 και 140 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα όπως αναφέρει η γνωστή γαλλική εφημερίδα, L’ Equipe, η Νάπολι απέρριψε τις δύο τεράστιες προτάσεις αφού θέλει να κρατήσει τον Νιγηριανό επιθετικό στο δυναμικό τους.

Την ίδια ώρα διάφορα μέσα προσθέτουν ότι ο Οσιμέν θα λαμβάνει στην Αλ Χιλάλ ένα εκατομμύριο ευρώ την εβδομάδα ενώ η Νάπολι θα ζητήσει τουλάχιστον 150 εκατομμύρια ευρώ για τον παραχωρήσει. Με τη σειρά της η L’ Equipe ισχυρίζεται ότι η Αλ Χιλάλ δεν θα το βάλει κάτω και θα επιστρέψει με νέα πρόταση.

Τα 200 εκατομμύρια που ζήτησε ο Ντε Λαουρέντις από την Παρί

Πάντως ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, είχε παραχωρήσει δηλώσεις πρόσφατα και είχε πει πως μόνο η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να αντέξει οικονομικά μια συμφωνία για τον Οσιμέν και την προκάλεσε μάλιστα να καταθέσει πρόταση 200 εκατομμυρίων ευρώ! Συγκεκριμένα ο Ντε Λαουρέντις είχε αναφέρει τα εξής:

«Ο μόνος σύλλογος που θα μπορούσε να αντέξει οικονομικά τον Βίκτορ Οσιμέν είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Εάν ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί θέλει να στείλει μια προσφορά περίπου 200 εκατ. ευρώ… περιμένουμε και θα δούμε τι θα συμβεί. Προσωπικά πιστεύω ότι ο Βίκτορ θα μείνει εδώ».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βάλει στα ταμεία της 1 δισ. ευρώ μετά την 10ετή επέκτασης συμφωνίας με την Adidas!
PREMIER LEAGUE

15:55 - 31.07.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βάλει στα ταμεία της 1 δισ. ευρώ μετά την 10ετή επέκτασης συμφωνίας με την Adidas!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Adidas ανανέωσαν τη συμφωνία τους για τα επόμενα 10 χρόνια, η οποία θα φέρει το ποσό «μαμούθ» στους «Κόκκινους Διαβόλους» που υπολογίζεται στο 1 δις. ευρώ.

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής η Αλ Χιλάλ έχει ξοδέψει 178 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τους Μαϊκόμ (Ζενίτ), Ρούμπεν Νέβες (Γουλβς), Σερχέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς (Λάτσιο) και Καλιντού Κουλιμπαλί (Τσέλσι).