Ατζέντης Οσίμεν: «Το καλοκαίρι είχαμε στα χέρια μας... τρελές προτάσεις αλλά μείναμε στη Νάπολι»

Βίκτορ Οσίμεν

i

© PrtScr

Ατζέντης Οσίμεν: «Το καλοκαίρι είχαμε στα χέρια μας... τρελές προτάσεις αλλά μείναμε στη Νάπολι»

Ο ατζέντης του Βίκτορ Οσίμεν αποκάλυψε πως ο Νιγηριανός φορ της Νάπολι δέχτηκε αρκετές και μεγάλες προτάσεις το περασμένο καλοκαίρι.

Η Νάπολι επιβεβαίωσε το Σάββατο (23/12) ότι ο Βίκτορ Οσίμεν υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο που θα τον κρατήσει στον ιταλικό νότο μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Η Νάπολι δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες για το νέο συμβόλαιο, αλλά ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι έχει εισαχθεί ρήτρα αποδέσμευσης μεταξύ 120 και 130 εκατομμυρίων ευρώ για να διασφαλιστεί ότι ο ιταλικός σύλλογος δεν θα χάσει τον Νιγηριανό από τους μνηστήρες της Premier League.

Σε δηλώσεις του στην «Corriere dello Sport», ο ατζέντης του Οσίμεν μίλησε για το ύψος της ρήτρας αποδέσμευσης που έχει συμπεριληφθεί στο νέο συμβόλαιο, ενώ επίσης αποκάλυψε πως ο Νιγηριανός φορ αρνήθηκε μεγάλες προτάσεις με σκοπό να παραμείνει στους πρωταθλητές Ιταλίας.

«Οι όροι του συμβολαίου είναι απόρρητοι. Το επόμενο καλοκαίρι θα ισχύει ό,τι ίσχυε και το περασμένο. Θα μιλήσουμε με τη Νάπολι και θα αποφασίσουμε μαζί. Το περασμένο καλοκαίρι είχαμε μερικές απίστευτες προσφορές στα χέρια μας, αλλά επιλέξαμε να παραμείνουμε στη Νάπολι», ανέφερε μεταξύ άλλων.