Η κόντρα Οσίμεν - Νάπολι συνεχίζεται: Ο Νιγηριανός τα έβαλε και με τους οπαδούς (vids)

Βίκτορ Οσίμεν

Η κόντρα Οσίμεν - Νάπολι συνεχίζεται: Ο Νιγηριανός τα έβαλε και με τους οπαδούς (vids)

Κώστας Τόπας 13:46 - 24.10.2023

Τα πράγματα είναι ακόμα τεταμένα μεταξύ του Βίκτορ Οσίμεν και της Νάπολι με την ανανέωσή του να κρέμεται από μια κλωστή.

Η ιστορία μεταξύ του Βίκτορ Οσίμεν και της Νάπολι άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο. Αυτή τη φορά με τους οπαδούς του ιταλικού συλλόγου. Σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στα social media, ο Νιγηριανός επιθετικός είναι εμφανώς θυμωμένος με μια ομάδα θαυμαστών του που συνωστίζονται γύρω από το αυτοκίνητό του.

Συγκεκριμένα, ο θυμός του στρέφεται σε έναν άνδρα που επιμένει να λάβει την υπογραφή του παίκτη, φτάνοντας στο σημείο να πετάξει τον μαρκαδόρο του στο όχημά του. Αυτό αναγκάζει τον Οσίμεν να του δώσει μια ισχυρή επίπληξη και να αρνηθεί να υπογράψει αυτόγραφα για τους υπόλοιπους οπαδούς, ανεβάζοντας το παράθυρο και προχωρώντας με το αυτοκίνητο του.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Ντε Λαουρέντις και του 24χρονο επιθετικού παραμένουν στον «πάγο» αφού ο Οσίμεν δεν έφυγε από τον σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι, όπως ο ίδιος επιθυμούσε. 

Η Αλ Χιλάλ, προσπαθεί να επωφεληθεί από την κατάσταση και επιθυμεί να αποκτήσει τον Νιγηριανό στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η ομάδα της Αραβίας, είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της το περασμένο καλοκαίρι για τον ποδοσφαιριστή της Νάπολι. Η πρόταση που ετοιμάζει, περιέχει πενταετές συμβόλαιο της τάξης των 40 εκατομμυρίων λιρών το χρόνο.