Ότο: «Η Μπριζ προκρίθηκε δίκαια»

Ότο: «Η Μπριζ προκρίθηκε δίκαια»

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:44 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:49 - 19.04.2024

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιόνι Ότο μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε και στην Τούμπα (0-2) από την καλύτερη από αυτόν Κλαμπ Μπριζ και έμεινε εκτός συνέχειας UEFA Europa Conference League μετά από δύο κάκιστες εμφανίσεις σε Βέλγιο και Τούμπα.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Νίκι Χέινεν ήταν ο Φεράν Ζουτγκλά που σκόραρε δις (33’, 45’), εξαφανίζοντας τις ελπίδες που είχαν οι «ασπρόμαυροι» να φτάσουν στον πρώτο ευρωπαϊκό ημιτελικό της ιστορίας τους.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Γιόνι Ότο ήταν στεναχωρημένος με τον αποκλεισμό του Δικέφαλου του Βορρά, ενώ αναγνώρισε και την ανωτερότηα της Μπριζ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε να ανατρέψουμε το 1-0 του πρώτου αγώνα. Ήταν καλύτεροι από εμάς, πρέπει να τους συγχαρούμε είναι μια καλή ομάδα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε στον ρυθμό μας, αλλά βρήκαν ένα γκολ που μας έβαλε ακόμα πιο πίσω, παλέψαμε μέχρι τέλους, αλλά δίκαια προκρίθηκαν. Πρέπει να ξυπνήσουμε, ακολουθεί ένα κρίσιμο παιχνίδι την Κυριακή», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός.

Και συνέχισε: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έκανε για μια ακόμη φορά την ατμόσφαιρα εντυπωσιακή. Τους θέλουμε συνεχώς δίπλα μας, το ξέρουμε ότι θα είναι, τους ευχαριστούμε και ελπίζουμε να κερδίσουμε την Κυριακή για να τους αποζημιώσουμε, μιας και δεν τα καταφέραμε σήμερα. Είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξή τους».