«Οχι» της Ουτρέχτης σε πρόταση της Θέλτα για τον Δουβίκα

Τάσος Δουβίκας.

i

©intime

«Οχι» της Ουτρέχτης σε πρόταση της Θέλτα για τον Δουβίκα

Μαρία Δαλιάνη • 15:47 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Η Θέλτα φαίνεται ότι θέλει να κάνει δικό της τον Τάσο Δουβίκα με την Ουτρέχτη να απαντάει αρνητικά σε επίσημη πρόταση των Ισπανών.

Το όνομα του Τάσου Δουβίκα ο οποίος έκανε μια εξαιρετική χρονιά με την Ουτρέχτη και συνεχίζει να πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις με τον ολλανδικό σύλλογο έχει απασχολήσει πολλές ομάδες από τα λεγόμενα μεγάλα πρωταθλήματα και μια εξ αυτών είναι και η Θέλτα.

Οι «Γαλιθιανοί» όπως φαίνεται βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού και ο Έλληνας σεντερ φορ βρίσκεται ψηλά στην λίστα της. Μάλιστα, η ομάδα από το Βίγκο είχε καταθέσει και επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Τάσου Δουβίκα με τον Ολλανδικό σύλλογο ωστόσο να απαντάει αρνητικά αφού η πρόταση της Θέλτα δεν τους ικανοποίησε οικονομικά.

Η πρόταση που κατέθεσαν οι Ισπανοί φαίνεται ότι δεν ικανοποίησε τους Ολλανδούς με την Ουτρέχτη να ζητάει ένα ποσό της τάξεως των 12 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να τον παραχωρήσει. Πάντως, ενδιαφέρον για τον Δουβίκα είχαν εκφράσει και άλλες ομάδες. Μία εξ αυτών ήταν και η Λάτσιο με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό να αναφέρουν ότι η Ιταλική ομάδα είχε καταθέσει πρόταση που άγγιζε τα 10 εκατομμύρια ευρώ χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι επίσημο ενώ ενδιαφέρον για την απόκτηση του είχε εκφράσει και η Μονπελιέ αλλά ήταν δύσκολο να προχωρήσει η περίπτωση του καθώς, εμπλέκεται και άλλος ατζέντης με διασυνδέσεις στην Γαλλία, με τον οποίο δύσκολα θα συνεργαστεί το γραφείο που εκπροσωπεί τον Τάσο Δουβίκα.

Ο Τάσος Δουβίκας διανύει μια εξαιρετική περίοδο στην Ολλανδία καθώς μέσα σε δύο σεζόν έχει πραγματοποιήσει 76 συμμετοχές με 32 γκολ και 7 ασίστ, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Eredivisie με 22 γκολ.