«Όχι» της Σασουόλο σε Μπολόνια για τον Κυριακόπουλο
i

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος/twitter

«Όχι» της Σασουόλο σε Μπολόνια για τον Κυριακόπουλο

Sportal newsroom 11:04 - 04.01.2023

Αρνητικά απάντησε η Σασουόλο σε δύο διαφορετικές προτάσεις της Μπολόνια για την απόκτηση του Γιώργο Κυριακόπουλου.

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Μπολόνια με τους πλάγιος μπακ φαίνεται πως βρίσκεται ο Γιώργος Κυριακόπουλος. Αυτό μαρτυρούν οι δύο προτάσεις που έχουν καταθέσει ως τώρα στη Σασουόλο οι «ροσομπλού» για την απόκτηση του Ελληνα ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Μπολόνια έκανε χθες την πρώτη προσφορά στη Σασουόλο, η οποία αρνήθηκε. Η ομάδα που προπονεί ο Τιάγκο Μότα επέστρεψε με νέα πρόταση, επιδιώκοντας να αποκτήσει τον Κυριακόπουλο με ανταλλαγή. Ωστόσο, η Σασουόλο δεν ήταν θετική ούτε σε αυτό το ενδεχόμενο, μιας και οι άνθρωποί της δεν… ξετρελάθηκαν στην προοπτική να δώσουν τον Κυριακόπουλο για 22χρονο Εμανουέλ Βινιάτο.

Πάντως, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η Μπολόνια δεν σκοπεύει να καταθέσει τα όπλα για την απόκτηση του 26χρονου Ελληνα μπακ και σύντομα αναμένεται να επανέλθει με νέα προσφορά. O Κυριακόπουλος αγωνίζεται στη Σασουόλο από το 2019, όταν αποκτήθηκε αρχικά δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης. Φέτος, μετράει ήδη 11 συμμετοχές και 1 γκολ στη Serie A.