Καταγγελίες - σοκ από τους γονείς της Ουάντα Νάρα: «Την απειλεί ο Ικάρντι»

Μάουρο Ικάρντι - Γουάντα Νάρα

i

Γουάντα Νάρα - Μάουρο Ικάρντι/ printscreen

Καταγγελίες - σοκ από τους γονείς της Ουάντα Νάρα: «Την απειλεί ο Ικάρντι»

Sportal newsroom 19:47 - 07.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:47 - 07.08.2023

Καταγγελία σοκ έκαναν οι γονείς της Γουάντα Νάρα, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο Μάουρο Ικάρντι την απειλεί.

Η σχέση του Μάουρο Ικάρντι με τη Ουάντα Νάρα έχει μπει και πάλι στο προσκήνιο. Το διάσημο ζευγάρι βρίσκεται στην Τουρκία μετά τη μεταγραφή που πήρε ο Αργεντινός στη Γαλατάσαραϊ. Οι γονείς της Ουάντα ωστόσο προχώρησαν σε καταγγελίες σοκ, λέγοντας πως ο ποδοσφαιριστής της Γαλατά την απειλεί. 

Η Νόρα Κολόσιμο και ο Αντρές Νάρα είναι χωρισμένοι εδώ και δέκα χρόνια, παρόλα αυτά θα έκαναν τα πάντα για την κόρη τους. Μάλιστα είχαν ταξιδέψει μέχρι την Τουρκία όταν η Ουάντα και ο Ικάρντι περνούσαν κρίση στη σχέση τους. 

Η δημοσιογράφος Γιαννίνα Λατόρε λοιπόν είχε πρόσβαση σε μία συνομιλία μεταξύ των γονιών της Ουάντα, στην οποία φαίνεται η ανησυχία της μητέρας της για την κόρη της. 

«Η Ουάν απειλείται, αυτή τον αγαπάει, αλλά επίσης τον φοβάται. Της μιλάει άσχημα, την πιέζει να ταξιδέψει, την κάνει να πιστέψει ότι είναι ό,τι καλύτερο και πως εκείνη θα είναι μόνη, αλλά εκεί θα είναι αυτός και δεν θα βλέπει ή θα ακούει κανείς τι θα συμβαίνει. Είναι ο καλύτερος, όταν θέλει, αλλά όταν είναι κακός γίνεται ο χειρότερος», είχε γράψει πριν από μερικούς μήνες η Νόρα στον πατέρα της Ουάντα. 

Ο πατέρας της λοιπόν επιβεβαίωσε αυτή τη συνομιλία. Η δημοσιογράφος λίγο αργότερα ανέφερε πως αυτό το μήνυμα στάλθηκε, όταν ο Ικάρντι την απατούσε με τη Τσίνα Σουάρες. Τότε η μητέρα της Ουάντα είχε καλέσει τον πρώην σύζυγό της για να μεσολαβήσει για την κόρη τους και να κάνει τον παίκτη της Γαλατά να τερματίσει τη σχέση μαζί της, γιατί τον θεωρούσε τοξικό.