Ο Ουάρντα έκανε... στάχτη την σημαία του Ισραήλ (pic)

Αμρ Ουάρντα

i

© Intime

Ο Ουάρντα έκανε... στάχτη την σημαία του Ισραήλ (pic)

Κώστας Τσιακλής 14:41 - 15.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:46 - 15.10.2023

Ο Αμρ Ουάρντα με story στο Instagram πήρε ξεκάθαρη θέση για τον ποιον υποστηρίζει στον πόλεμο μεταξύ της Παλαιστίνης και του Ισραήλ.

Ο πόλεμος μεταξύ Παλαιστίνης και Ισραήλ είναι το σημείο αναφοράς των τελευταίων ημερών στον πλανήτη, με τον κόσμο να παίρνει θέση μέσω των social media. 

Πολιτικά μηνύματα είδαμε φυσικά και στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ένα τέτοιο παράδειγμα ήταν τα πανό που σήκωσαν οι οπαδοί της Σέλτικ στο ματς με την Κιλμάρνοκ. στα οποία φαινόταν ξεκάθαρα η στήριξη τους στην Παλαιστινή. Ο σύλλογος μπορεί να καταδίκασε την κίνηση αυτή ωστόσο τέτοιου είδους συνθήματα είχαν βγει και σε άλλα παιχνίδια στο παρελθόν και μάλιστα κόντρα σε ομάδα του Ισραήλ.

Από τον χορό των αντιδράσεων δεν θα μπορούσε να έλειπε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος έχει απασχολήσει πολλές φορές με τις ιδιαίτερες συμπεριφορές του με αποκορύφωμα το μεταγραφικό σήριαλ του καλοκαιριού, που τελικά τον βρήκε να κλείνει στην Farco FC της πατρίδας του. 

Ο Ουάρντα λοιπόν κοινοποίησε ένα story στο instagram και πήρε θέση για το ποιον υποστηρίζει στον πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη. Συγκεκριμένα ο 30χρονος έκαψε μια σημαία του Ισραήλ, δείχνοντας έτσι τη στήριξη του στην Παλαιστίνη.