Η αστυνομία δεν τελείωσε με τον Ουί-Τζο Χουάνγκ: «Θα ερευνήσουμε αν αυτός ή η νομική του ομάδα διέρρευσαν τα στοιχεία της γυναίκας»

Ο Ουί Τζο Χουάνγκ

Η αστυνομία δεν τελείωσε με τον Ουί-Τζο Χουάνγκ: «Θα ερευνήσουμε αν αυτός ή η νομική του ομάδα διέρρευσαν τα στοιχεία της γυναίκας»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:12 - 04.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:16 - 04.12.2023

Η Αστυνομία της Σεούλ σχολίασε την περίπτωση του Ουί - Τζο Χουάνγκ, λέγοντας πως αν διαπιστωθεί ότι εκείνος ή οι νομικοί του εμπλέκονται στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του θύματος, τότε θα διερευνηθούν.

Προβλήματα με τη δικαιοσύνη αντιμετωπίζει ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Χουάνγκ Ουί Τζο, αφού για λογαριασμό του βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της αστυνομίας, με αφορμή ένα ροζ βίντεο.

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούνιο, όταν ένα άγνωστο άτομο - που ισχυρίστηκε ότι ήταν πρώην σύντροφος του 31χρονου Νοτιοκορεάτη - κατηγόρησε μέσω Instagram τον πρώην σέντερ φορ του Ολυμπιακού, για το γεγονός ότι βιντεοσκοπούσε βίντεο χωρίς συγκατάθεση και ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με πολλές γυναίκες. 

Ο Ουί-Τζο από την πλευρά του υπέβαλε ποινικές καταγγελίες εναντίον της εν λόγω γυναίκας για συκοφαντική δυσφήμιση και εκβιασμό. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του παίκτη, το κινητό του 31χρονου κλάπηκε ενώ εκείνος έπαιζε στον Ολυμπιακό. Το άτομο αυτό φέρεται να έστειλε μηνύματα στον Χουάνγκ μέσω Instagram από τον Μάιο, απειλώντας να δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες και τα βίντεο κλιπ. 

Τελικά, η σύντροφος του Νοτιοκορεάτη συνελήφθη με την κατηγορία του εκβιασμού και της διαρροής του βίντεο. Όμως η δημοσιοποίηση των στοιχείων της φαίνεται να προκαλεί νέα ζητήματα στον Ουί-Τζο. Ειδικότερα, με δήλωσή του, εκπρόσωπος της αστυνομίας της Σεούλ υποστήριξε πως ο παίκτης μπορεί να κληθεί ξανά από τις αρχές. 

Μπέος: «Είναι αληταράδες αυτοί που μπήκαν στο γήπεδο» - Το σχόλιο για την επένδυση του Ατζούν
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:14 - 04.12.2023

Μπέος: «Είναι αληταράδες αυτοί που μπήκαν στο γήπεδο» - Το σχόλιο για την επένδυση του Ατζούν

Ο Πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, χαρακτήρισε αληταράδες όσους εισέβαλαν στο γήπεδο στο ματς της ομάδας του με τον Ολυμπιακό. Η δήλωση του για την πιθανή επένδυση του Ατζούν.

«H αστυνομία θα εξετάσει ενδελεχώς άν ο Χουάνγκ ή η νομική του ομάδα έχουν εμπλοκή στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της γυναίκας και κατ' επέκταση την ηθική ζημιά προς την ίδια ερευνήσει τα πάντα για αυτούς. Πρέπει να τον ρωτήσουμε κι άλλα πράγματα, για αυτό περιμένουμε την άφιξή του στο αστυνομικό τμήμα», ανέφερε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Σεουλ.