Ουνιόν Βερολίνου: η απίστευτη χαμένη ευκαιρία και το… πικάρισμα των συμπαικτών του στον Ρουσιγιόν!
i

Οι συμπαίκτες του έκαναν... πλακίτσα στον Ρουσιγιόν (δεξιά)/Photo by Maja Hitij/Getty Images

Ουνιόν Βερολίνου: η απίστευτη χαμένη ευκαιρία και το… πικάρισμα των συμπαικτών του στον Ρουσιγιόν!

Sportal newsroom 19:36 - 01.02.2023 / Ανανεώθηκε: 19:42 - 01.02.2023

Γκολ προ κενής εστίας έχασε στο φινάλε ο αμυντικός των Βερολινέζων, Ζερόμ Ρουσιγιόν, στον αγώνα Κυπέλλου με τη Βόλφσμπουργκ και οι συμπαίκτες τον έβαλαν να την… επαναλάβει με τη λήξη.

Πριν από λίγο καιρό, και έπειτα από περίπου 4,5 χρόνια, ο Ζερόμ Ρουσιγιόν άφησε την Βόλφσμπουργκ προκειμένου να μετακινηθεί στην Ουνιόν. Η τύχη τα έφερε έτσι ώστε ο Γάλλος αμυντικός, σε ένα από τα πρώτα παιχνίδια του με την ομάδα του Βερολίνου, να αντιμετωπίσει την… πρώην του και μάλιστα να εξελιχθεί σε ένα από τα πρόσωπα της αναμέτρησης, χάνοντας απίθανη ευκαιρία λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Η Ουνιόν υποδέχθηκε την Τρίτη τους «λύκους» στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς με τον Βάλντσμιντ (5’), όμως οι Βερολινέζοι έφεραν «τούμπα» το ματς, με τέρματα των Κνόχε (12’, 1-1) και Μπέρενς (79’, 2-1).

Ελάχιστα πριν τη λήξη η Βόλφσμπουργκ κέρδισε κόρνερ, με αποτέλεσμα να προωθηθεί και ο γκολκίπερ Πέρβαν, σε αναζήτηση της ισοφάρισης. Η φάση εξελίχθηκε έτσι ώστε η Ουνιόν να βγει στην κόντρα και εν τέλει ο Ρουσιγιόν να βρεθεί εντός της αντίπαλης περιοχής, έχοντας μπροστά του άδειο τέρμα. Ο 30χρονος αριστερός μπακ καθυστέρησε να εκτελέσει με αποτέλεσμα να… σημαδέψει αντίπαλο παίκτη που πρόλαβε να επιστρέψει.

Το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς να το «πληρώσει» η Ουνιόν και μετά το φινάλε οι συμπαίκτες του έβαλαν τον Ρουσιγιόν να επαναλάβει το τελείωμα στη φάση της χαμένης ευκαιρίας, για να σκοράρει αυτή τη φορά και να αποθεωθεί από την εξέδρα.

=