Μεγάλο διπλό της Ουνιόν στην έδρα της Γκλάντμπαχ που την στέλνει στα... αστέρια

Ουνιόν Βερολίνου

i

Ουνιόν Βερολίνου / Photo by Robert Michael/picture alliance via Getty Images/Ideal Images

Μεγάλο διπλό της Ουνιόν στην έδρα της Γκλάντμπαχ που την στέλνει στα... αστέρια

Κώστας Τσιακλής 22:12 - 23.04.2023 / Ανανεώθηκε: 22:30 - 23.04.2023

Η Ουνιόν Βερολίνου πήρε σπουδαίο διπλό μέσα στην Γκλάντμπαχ με 0-1 χάρη στο γκολ του Μπέκερ στο 60ο λεπτό και πήρε πολύ σημαντικό προβάδισμα για την καθιέρωση στην πρώτη τετράδα και την είσοδο στο Champions League.

Η Ουνιόν Βερολίνου «απέδρασε» από την έδρα της Γκλάντμπαχ και πήρε σπουδαίο διπλό (0-1), χάρη στο γκολ του Μπέκερ στο 60ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και πήραν μία μεγάλη νίκη που τους στέλνει στα... αστέρια.

Η πρώτη ευκαιρία στην αναμέτρηση ήρθε στο 22' και ήταν για την Ουνιόν Βερολίνου. Ο Κέβιν Μπέχρενς βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην αντίπαλη περιοχή και επιχείρησε ένα σουτ, το οποίο κατέληξε λίγο έξω. Στο 27' η Γκλάντμπαχ απάντησε στην ευκαιρία των γηπεδούχων. Ο Λαρς Στιντλ προσπάθησε με πλασέ να στείλει τη μπάλα στο παραθυράκι του Φρέντερικ Ρόνοου, όμως ο Δανός τερματοφύλακας έκανε μια εύκολη απόκρουση.

Από το ξεκίνημα του δεύτερου 45λέπτου, η Ουνιόν μπήκε δυνατά και πίεσε τους γηπεδούχους με σκοπό να ανοίξει το σκορ. Στο 60ο λεπτό, η υπεροχή απέδωσε καρπούς με τον Σεράλντο Μπέκερ, ο οποίος με μία εξαιρετική εκτέλεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στη συνέχεια, η Γκλάντμπαχ προσπάθησε να αντιδράσει με σκοπό να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, όμως η εξαιρετική αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων δεν έδωσε πολλά περιθώρια, με αποτέλεσμα να έρθει αυτή η σπουδαία νίκη (0-1).

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Ουνιόν ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 55 πόντους, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν στη 10η θέση και στους 36 βαθμούς.