Ο Ρατσκόφσκι σφυρίζει ξανά μετά την... περιπέτειά του στην Ελλάδα

Πάβελ Ρατσκόφσκι

Ο Ρατσκόφσκι σφυρίζει ξανά μετά την... περιπέτειά του στην Ελλάδα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:08 - 17.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:10 - 17.04.2023

Ο Πάβελ Ρατσκόφκσι ορίστηκε να διευθύνει αναμέτρηση του πρωταθλήματος της Πολωνίας για πρώτη φορά, μετά τα όσα συνέβησαν στην Ελλάδα και στο ΑΕΚ-Άρης.

Ο Πολωνός διαιτητής, Πάβελ Ρατσκόφκσι, ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στην Σταλ Μίελετς και τη Λέγκνιτσα για την 28η αγωνιστική του πολωνικού πρωταθλήματος.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά όπου η ομοσπονδία της χώρας του τον ορίζει σε ματς, μετά την... περιπέτειά του στην Ελλάδα πριν λίγες μέρες. Να θυμίσουμε, ο Πολωνός ρέφερι είχε οριστεί για την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη για τα play offs της Super League, όμως κατηγορήθηκε πως έφτασε μεθυσμένος στο αεροδρόμιο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει εντάσεις.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Πολωνίας, ο νέος ορισμός του Ρατσκόφσκι σε ματς πρωταθλήματος πρόκειται για μία γενναία και απαραίτητη κίνηση, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τι ακριβώς συνέβη στην Αθήνα. Η ομοσπονδία φαίνεται να στηρίζει τον Πολωνό διαιτητή και αντιμετωπίζει το ζήτημα που έχει προκύψει με σοβαρότητα, καθώς διακυβεύεται η αξιοπιστία της πολωνικής διαιτησίας.

Ενημερώθηκε κι αποφασίζει η UEFA για τους Πολωνούς διαιτητές - Ποιες θα είναι οι συνέπειες αν βρεθούν «ένοχοι»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:59 - 14.04.2023

Ενημερώθηκε κι αποφασίζει η UEFA για τους Πολωνούς διαιτητές - Ποιες θα είναι οι συνέπειες αν βρεθούν «ένοχοι»

Ο αρχιδιαιτητής της UEFA, Ρομπέρτο Ροσέτι ενημερώθηκε για το επεισόδιο με τον Πολωνό ρέφερι, Πάβελ Ρατσκόφσκι και σύντομα εξελίξεις αναμένονται εξελίξεις.

Μέχρι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος σε ότι αφορά τη διαλεύκανση της υπόθεσης, με την UEFA να διεξάγει τη δική της έρευνα.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως πριν λίγες μέρες, ο πρόεδρος διαιτητών της Πολωνίας, Τόμας Μιλκούσκι, είχε δηλώσει ότι δεν ξέρει αν θα σφυρίξει ξανά σε ματς ο Ρατσκόφσσκι, μετά τα όσα συνέβησαν στο Αεροδρόμιο της Αθήνας.