Πάμπλο Γκαρσία: «Είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη, αλλά ο Παναιτωλικός ισοφάρισε»

Πάμπλο Γκαρσία

i

©intime

Πάμπλο Γκαρσία: «Είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη, αλλά ο Παναιτωλικός ισοφάρισε»

Sportal newsroom 00:08 - 03.09.2023 / Ανανεώθηκε: 00:24 - 03.09.2023

Στις χαμένες ευκαιρίες των παικτών του στάθηκε ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία μετά την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό.

Ο Πανσερραϊκός είχε τη νίκη στα χέρια του μέχρι το 90+1', όταν ο Ζοάο Πέδρο ισοφάρισε για τον Παναιτωλικό, με αποτέλεσμα η κάθε ομάδα να πάρει από έναν βαθμό. Το γκολ για την ομάδα των Σερρών το έβαλε ο Μούργος. Αυτός ήταν η δεύτερη ισοπαλία για τον Πανσερραϊκό, μετά τον βαθμό που πήρε στην «OPAP Arena» με την ΑΕΚ

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ομάδας των Σερρών, Πάμπλο Γκαρσία, σχολίασε αρχικά ότι είναι πολύ ευχαριστημένος με τη δουλειά της ομάδας του. Ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι οι παίκτες του δεν κατάφεραν να βρουν δεύτερο γκολ, με αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός να βρει εκείνος ένα τέρμα στο τέλος του αγώνα και να πάρει την ισοπαλία. 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη δουλειά όλης της ομάδας. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε και δεύτερο γκολ, αλλά δεν το καταφέραμε και έτσι ο Παναιτωλικός κατάφερε και ισοφάρισε. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει», ήταν τα λόγια του χαρακτηριστικά.