Παναθηναϊκός: Με Πούχατς στη Λιβαδειά, δύο έμειναν στην Αθήνα
i

Οι Πούχατς και Μπερνάρ / © Intime

Παναθηναϊκός: Με Πούχατς στη Λιβαδειά, δύο έμειναν στην Αθήνα

Έτοιμος για το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό είναι ο Τιμοτέους Πούχατς, που ταξίδεψε στη Λιβαδειά. Έμειναν στην Αθήνα οι Ρούμπεν και Σάρλια.

Ο Τιμοτέους Πούχατς τέθηκε άμεσα στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και υπολογίζεται για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό. Ο Πολωνός αριστερός μπακ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λιβαδειά.

Αντίθετα, δύο «πράσινοι» έμειναν στην Αθήνα. Ο Ρούμπεν Πέρεθ θα εκτίσει ποινή κίτρινων καρτών, ενώ ο Ζβόνιμιρ Σάρλια έγινε πατέρας και θα βρεθεί δίπλα στη συζυγό του τις πρώτες ώρες μετά τη γέννα.

Παναθηναϊκός: Ο Μαλακατές ευχαρίστησε τον Αλαφούζο για τις μεταγραφές του Ερασιτέχνη (pic)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:06 - 02.01.2023

Παναθηναϊκός: Ο Μαλακατές ευχαρίστησε τον Αλαφούζο για τις μεταγραφές του Ερασιτέχνη (pic)

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ενισχύθηκε στα τμήματά του και ο Παναγιώτης Μαλακατές ευχαρίστησε τον Γιάννη Αλαφούζο για την δωρεά και την προσφορά του στις μεταγραφές.

Φυσικά, δεν υπολογίζονται από τον Γιοβάνοβιτς οι μακροχρόνια τραυματίας Αϊτόρ, Τρουιγιέ και Γκάνεα. Στην αποστολή βρίσκονται οι νεαροί Τερεζίου και Κυριόπουλος.

Αναλυτικά οι επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Λοντίγκιν, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούχατς, Σάντσες, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Πούγγουρας, Τερεζίου, Μπερνάρ, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Παλάσιος, Σαβιέρ, Κυριόπουλος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ.