Παναθηναϊκός: Έτοιμη νέα κίνηση για τον Κάουλι
i

O Κάουλι Ολιβέιρα/©sportal.bg

Παναθηναϊκός: Έτοιμη νέα κίνηση για τον Κάουλι

Ο Παναθηναϊκός παράλληλα με τον Ούριελ Αντούνα, δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση του Κάουλι Ολιβέιρα της Λουντογκόρετς.

Η υπόθεση του Κάουλι Ολιβέιρα έχει «παγώσει» για τον Παναθηναϊκό εδώ και περίπου μία εβδομάδα. Η αδιάλλακτη στάση της Λουντογκόρετς, η οποία εμμένει στην ενεργοποίηση της ρήτρας των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, ουσιαστικά έχει αποκλείσει κάθε περιθώριο διαπραγμάτευσης.

Παρότι ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος αρέσει στον Γιοβάνοβιτς, η εισήγηση του σέρβου προς την ΠΑΕ είναι ότι δεν αξίζει να καταβληθεί ένα τόσο υψηλό αντίτιμο. Παράλληλα, τα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Γεονμπούνγκ Χουντάι Μότορς από τη Νότιο Κορέα, έχει έκφραση θερμό ενδιαφέρον για τον Κάουλι.

Χωρίς, ωστόσο, να διαφαίνεται ότι η νοτιοκορεατική ομάδα έχει την πρόθεση να πληρώσει το buy out του 27χρονου μεσοεπιθετικού. Εάν υπήρχε τέτοιος σκοπός από τη Γεονμπούνγκ, τότε το ζήτημα θα είχε ήδη λήξει και ο Κάουλι θα ετοίμαζε βαλίτσες…

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς βάζει «ταβάνι» στον Κάουλι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:12 - 22.12.2022

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς βάζει «ταβάνι» στον Κάουλι

Βούλγαρος δημοσιογράφος ανέφερε τα ποσά που συζητούνται μεταξύ Παναθηναϊκού και Λουντογκόρετς για τη μεταγραφή του Κάουλι Ολιβέιρα. Διαβάστε στο SPORTAL για την εισήγηση του Γιοβάνοβιτς και τη ρήτρα του Βραζιλιάνου.

Ο Κάουλι πιέζει για να φύγει από τη Βουλγαρία, αφού θεωρεί ότι έχει κλείσει τον κύκλο του στην πρωταθλήτρια της χώρας. Όμως, ο Βραζιλιάνος δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο, παρά να ζητήσει μεταγραφή. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από τη διοίκηση της βουλγαρικής ομάδας…

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα της απόκτησης του Κάουλι και έχει σκοπό να επανέλθει με βελτιωμένη προσφορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βουλγαρία, η τελευταία πρόταση των «πράσινων» που απορρίφθηκε από τη Λουντογκόρετς περιλάμβανε 1,6 εκατομμύρια ευρώ. Είναι άγνωστο πόσο θα ανέβουν οι άνθρωποι του Τριφυλλιού στην επόμενη κρούση τους, καθώς και πως θα αντιδράσουν οι Βούλγαροι.