Παναθηναϊκός: Ο άγνωστος «Χ» στην ανανέωση του Σένκεφελντ
i

Σένκεφελντ / © Intime

Παναθηναϊκός: Ο άγνωστος «Χ» στην ανανέωση του Σένκεφελντ

Μπάμπης Τσιμπίδας 22:30 - 12.12.2022 / Ανανεώθηκε: 22:35 - 12.12.2022

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προετοιμάζονται για έναν δύσκολο γύρο συζητήσεων με τον ατζέντη του Μπαρτ Σένκεφελντ.

Μετά τον Ρούμπεν Πέρεθ, επόμενος στη σειρά για συζητήσεις με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού είναι ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός αμυντικός έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει εισηγηθεί την παραμονή του στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ αποτελεί βασικό παίκτη της ενδεκάδας, είναι ο υπαρχηγός της ομάδας, έχει επιρροή στα αποδυτήρια και έχει συνδεθεί με τον κόσμο. Επίσης, ο 31χρονος στόπερ έχει αποκτήσει ομοιογένεια με τον Μάγκνουσον και συνεργάζονται πολύ καλά.

Ωστόσο, επειδή ο Σένκεφελντ προέρχεται από την προηγούμενη μισθολογική πολιτική της ΠΑΕ, δεν έχει πάρει υψηλό συμβόλαιο. Ο Ολλανδός αμείβεται με περίπου 380.000 ευρώ ετησίως, όταν ο παρτενέρ του, ο Μάγκνουσον, συμφώνησε το προηγούμενο καλοκαίρι για 850.000 ευρώ.

Είναι μία διαφορά που η πλευρά του Σένκεφελντ εκτιμά ότι πρέπει να κλείσει. Ασφαλώς, ο 31χρονος αμυντικός δεν μπορεί να πάρει το ίδιο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, αφού δεν έχει το ίδιο βιογραφικό με τον Μάγκνουσον. Όμως θέλει ένα ποσό που θα τον επιβραβεύσει για την προσφορά του στον Παναθηναϊκό.

Στην υπόθεση του Σένκεφελντ υπάρχει μία αστάθμητη παράμετρος: ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Ο Βέισελ Βέινζεμπεργκ είναι σκληρός διαπραγματευτής και ταλαιπώρησε τους ανθρώπους της ΠΑΕ στην πρώτη μεταγραφή και στην προηγούμενη ανανέωση.

Οι παράγοντες του Παναθηναϊκού περιμένουν παράλογες απαιτήσεις από τον Βέινζενμπεργκ, ο οποίος προσπαθεί να μεγιστοποιήσει το όφελος του, όπως και του πελάτη του. Εν τέλει, η διοίκηση και ο επικεφαλής του μανατζερικού γραφείου Prime11, συμβιβάζονται στα χρήματα!