Παναθηναϊκός: Οριστικά ετοιμοπόλεμος ο Βέρμπιτς
i

Μπέντζαμιν Βέρμπιτς / © Intime

Παναθηναϊκός: Οριστικά ετοιμοπόλεμος ο Βέρμπιτς

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:06 - 26.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:16 - 26.12.2022

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς προπονήθηκε σε υψηλή ένταση τη Δευτέρα και θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό εναντίον του ΟΦΗ.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό εναντίον του ΟΦΗ, στο παιχνίδι της Τετάρτης στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ο Σλοβένος εξτρέμ γυμνάστηκε τη Δευτέρα σε φουλ ένταση, δείχνοντας πως ξεπέρασε την ελαφριά θλάση που είχε υποστεί.

Ο Βέρμπιτς είχε προπονηθεί με την ομάδα από το Σάββατο, όμως ο Γιοβάνοβιτς περίμενε να τον δει σήμερα επειδή εκείνο το πρόγραμμα ήταν χαλαρό. Εν τέλει, ο 28χρονος επιθετικός ανταποκρίθηκε πλήρως και δεν παραπονέθηκε για ενοχλήσεις.

Φυσικά, το ίδιο ισχύει για τον Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος είχε τεθεί στη διάθεση του Σέρβου προπονητή από την Παρασκευή. Απλώς η σημερινή παρουσία του οριστικοποίησε τη συμμετοχή του Ολλανδού. 

Μετά το ρεπό των Χριστουγέννων οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν τη Δευτέρα το πρωί στις προπονήσεις. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, έκαναν ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. 

Στο τελευταίο μέρος του προγράμματος αποχώρησε ο Καμπετσής λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Ο νεαρός επιθετικός θα εξεταστεί από το ιατρικό τιμ, για να αποσαφηνιστεί το πρόβλημα του.