Παναθηναϊκός: Ώρα για δράση σε… πρωτόγνωρη ώρα!
i

Γιοβάνοβιτς/©Intime

Παναθηναϊκός: Ώρα για δράση σε… πρωτόγνωρη ώρα!

Μπάμπης Τσιμπίδας 09:21 - 01.12.2022 / Ανανεώθηκε: 13:11 - 01.12.2022

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Χαποέλ Μπερ Σεβά στο πρώτο φιλικό στην Κύπρο, παίζοντας στο καταμεσήμερο και με τρεις απουσίες.

Ώρα για δράση στον Παναθηναϊκό, αφού σήμερα (1/12, 12:00) θα αντιμετωπίσει τη Χαποέλ Μπερ Σεβά στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας, στο πρώτο από τα τρία φιλικά επί κυπριακού εδάφους.

Η ώρα έναρξης είναι ασυνήθιστη για επαγγελματικό ματς και παραπέμπει περισσότερο σε τοπικά πρωταθλήματα. Ωστόσο, ήταν απαίτηση των Ισραηλινών, οι οποίοι το απόγευμα επιστρέφουν στη βάση τους και ήθελαν να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους το συντομότερο δυνατό.

Όπως και να έχει, θα είναι ένα δυνατό τεστ για τους «πράσινους» και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα διατηρήσει σε εγρήγορση τους παίκτες τους. Αυτό είναι το ζητούμενο για τον Σέρβο, προκειμένου η ομάδα του να μην χάσει τον ρυθμό και το μομέντουμ που απέκτησε μετά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού δεν υπολογίζει στους Ιωαννίδη, Κουρμπέλη και Βέρμπιτς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Επίσης, δεν θα παίξουν οι μακροχρόνια απόντες Αϊτόρ και Τρουιγιέ που δεν έχουν μεταβεί καν στην Κύπρο.

Ο Γιοβάνοβιτς αναμένεται να δοκιμάσει κατά μεγάλο μέρος το βασικό σχήμα του, αν και μεσοεπιθετικά θα προβεί σε πειράματα λόγω των απουσιών. Ο μόνος επιθετικός που είναι απολύτως έτοιμος είναι ο Άντραζ Σπόραρ, αφού και ο Παλάσιος μόλις αποθεραπεύτηκε από τη θλάση του.

Στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας θα βρεθούν και πολλοί ντόπιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Το μεσημέρι δεν ευνοεί τη μαζική προσέλευση τους, ωστόσο είναι δεδομένο πως αρκετοί θα αδράξουν την ευκαιρία και θα δουν το ματς. Πάντως, πολύ περισσότερος κόσμος αναμένεται στο κυριακάτικο φιλικό με την Πάφο.