Επίσημα παίκτης του Παναιτωλικού ο Σέρχιο Ντίας

Σέρχιο Ντίας

i

©Παναιτωλικός

Επίσημα παίκτης του Παναιτωλικού ο Σέρχιο Ντίας

Δημήτρης Χούπης 14:15 - 08.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:16 - 08.07.2023

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε το νέο του μεταγραφικό απόκτημα και συγκεκριμένα τον Σέρχιο Ντίας, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με διάρκεια δύο ετών.

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε το νέο του μεταγραφικό απόκτημα, με τον Σέρχιο Ντίας να γίνεται και επίσημα παίκτης της ομάδας του Αγρινίου. Ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025. 

Έχει αγωνιστεί στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, τη Τσέρο Πορτένιο, τη Λούγκο, την Κορίνθιανς και την Αμέρικα

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

«Στην απόκτηση του Σέρχιο Ντίας (Sergio Ismael Díaz Velázquez) προχώρησε η ομάδα μας με τον Παραγουανό ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025.

Γεννήθηκε στις 05.03.1998, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και έχει συμμετοχές σε όλες τις Εθνικές ομάδες της Παραγουάης. Άρχισε την καριέρα του στην Cerro Porteño, τον απέκτησε η Real Madrit Castilla σε ηλικία 18 ετών και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Lugo, Corinthians, América και από τον Ιανουάριο του 2022 στη Cerro Porteño».

Ο Χόρχε Ντίας στο Sportal: «Ο Παναιτωλικός είναι το σπίτι μου, καλός ο Παναθηναϊκός αλλά έβλεπα ότι η ΑΕΚ θα ήταν πρωταθλήτρια στο τέλος»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

12:58 - 07.07.2023

Ο Χόρχε Ντίας στο Sportal: «Ο Παναιτωλικός είναι το σπίτι μου, καλός ο Παναθηναϊκός αλλά έβλεπα ότι η ΑΕΚ θα ήταν πρωταθλήτρια στο τέλος»

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από τον Παναιτωλικό, ο Χόρχε Ντίας μίλησε στο Sportal για όλους και για όλα. Για την εξαετή θητεία του και τις αναμνήσεις του στα «καναρίνια», τον Φώτη Κωστούλα, την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό αλλά και για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Παράλληλα η ομάδα του Αγρινίου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κλείσει και τον Μπρούνο Ντουάρτε. Ο Παναιτωλικός συγκεκριμένα ήταν εδώ και μέρες σε επαφή με τη Ντεπορτίβο Κουένκα, η οποία μάλιστα είχε απορρίψει και μία πρόταση για τον Αργεντίνο στόπερ. 

Ωστόσο ο παίκτης έκλεισε, είδηση που έγινε γνωστή από τον πρόεδρο του συλλόγου, Μάκη Μπελεβώνη, στην παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Γκαμπριέλ Σούρερ. Μάλιστα φαίνεται ότι η ομάδα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με μπακ από τη Λατινική Αμερική.