Προφυλάσσονται Σάστρε και Φελίπε Σοάρες, πιθανό ανεπίσημο ντεμπούτο για Τροστ  Έκονγκ: Ο Μάνος Τσαλγατίδης μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την Ολλανδία (vid)

ΠΑΟΚ

i

© Sportal

Προφυλάσσονται Σάστρε και Φελίπε Σοάρες, πιθανό ανεπίσημο ντεμπούτο για Τροστ Έκονγκ: Ο Μάνος Τσαλγατίδης μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την Ολλανδία (vid)

Sportal newsroom 13:56 - 08.07.2023

Ο απεσταλμένος του Sportal στην Ολλανδία, Μάνος Τσαλγατίδης, μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Ολλανδία για την καλοκαιρινή του προετοιμασία και ο Ράζβαν Λουτσέσκου ετοιμάζει τους παίκτες του για τη σεζόν 2023-24. Η ομάδα του «δικεφάλου» πλέον ετοιμάζεται για το δεύτερο φιλικό που θα δώσει ενάντια στην Γκόου Αχέντ Ινγκλ (8/6 17:00 ώρα Ελλάδος).

Το Sportal βρίσκεται στην Ολλανδία και ο απεσταλμένος μας, Μάνος Τσαλγατίδης, σας μεταφέρει σε καθημερινή βάση όλα όσα συμβαίνουν και όσα πρόκειται να συμβούν στο μέρος που θα βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΟΚ.

Οι εξελίξεις για τον τραυματισμό του Σάστρε και του Φελίπε Σοάρες 

Λίγο πριν το δεύτερο φιλικό του ΠΑΟΚ, ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε τον Σάστρε να τραυματίζεται στη χθεσινή (7/7) προπόνηση. ο Ισπανός μπακ θα προφυλαχτεί λόγω του διαστρέμματος που έχει αποκομίσει, ενώ έχει και ενοχλήσει στον έσω πλάγιο και από αύριο θα υπάρχουν περισσότερα νέα. Την ίδια ώρα και ο Φελίπε Σοάρες αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, καθώς έχει οίδημα στον προσαγωγό.

Όσον αφορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «δικεφάλου», Τροστ  Έκονγκ, ενδέχεται να ξεκινήσει βασικός μαζί με τον Νάσμπεργκ στην ενδεκάδα του πρώτου ημιχρόνου. Ενώ ο Ράχμαν Μπάμπα θα φτάσει αύριο στην Ελλάδα και επιθυμία του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι να τον έχει στην Ολλανδία από Δευτέρα.