Μοίρασε αυτόγραφα σε οπαδούς της ΑΕΚ ο Λιβάι Γκαρσία

Λιβάι και Σιμάνσκι

i

©intime

Μοίρασε αυτόγραφα σε οπαδούς της ΑΕΚ ο Λιβάι Γκαρσία

Δημήτρης Χούπης 12:43 - 08.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:44 - 08.07.2023

Ο Λιβάι Γκαρσία πριν μπει στο πούλμαν για να αποχωρήσει για το φιλικό συνάντησε δύο οπαδούς της ΑΕΚ, στους οποίους υπέγραψε αυτόγραφα.

Ο Λιβάι Γκαρσία βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και να ξεκινήσει προετοιμασία. Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο ήταν στην αποστολή της εθνικής του ομάδας στο Gold Cup κάτι που τον έκανε να καθυστερήσει να πάει στο Μπουργκ Χάαμσταντ.

Ο 25χρονος επιθετικός λοιπόν μία ώρα αφότου έφτασε στο ξενοδοχείο πήγε στο γήπεδο για να κάνει προπόνηση. Εκεί τόσο οι παίκτες όσο και ο Ματίας Αλμέιδα τον υποδέχτηκαν ένθερμα, με τον Αργεντινό τεχνικό να τον αγκαλιάζει. Μάλιστα έπαιξε λίγο με τους συμπαίκτες του, ενώ στη συνέχεια έκανε τις απαραίτητες μετρήσεις και ασκήσεις. Από Δευτέρα (10/7) αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά προπόνηση με τους υπόλοιπους. 

Σήμερα λοιπόν η Ένωση ετοιμάζεται για το δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με αντίπαλο την Άντβερμπ (14:30, COSMOTE SPORT 2 HD). Λίγο πριν μπει ο Λιβάι Γκαρσία στο πούλμαν για να αποχωρήσει η αποστολή για το γήπεδο που θα διεξαχθεί το φιλικό, συνάντησε δύο οπαδούς της ΑΕΚ. Όταν τους είδε τους πλησίασε και υπέγραψε αυτόγραφα, δίνοντας χαρά σε αμφότερους τους φίλους της Ένωσης. 

Στο πρώτο τεστ απέναντι στη Λοκομοτίβ Ζάγκρεμπ η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 0-1. Στην χθεσινή (7/7) πρωινή προπόνηση μάλιστα οι παίκτες της ΑΕΚ έκαναν αρκετή τεχνική ενόψει του δεύτερου φιλικού, ενώ την ίδια ώρα σχεδίασε και τα πλάνα του. 

Πιο αναλυτικά σκέφτεται να παίξει με τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, με τετράδα στην άμυνα, με τον Βίντα και τον Μουκουντί να είναι στο κέντρο, δεξιά τον Ρότα και αριστερά τον Μοχαμάντι. Στα χαφ θα είναι ο Γαλανόπουλος, ο Μάνταλος, ο Μαχαίρας μπορεί να είναι πίσω από τον Φαν Φερτ και ο Ελίασον με τον Ζίνι στις δύο άκρες.