Χαμός με... τρίλιζα και ποδοβόλει στο πιο χαρούμενο απόγευμα της ΑΕΚ στην Ολλανδία (Vids)

Χαμός με... τρίλιζα και ποδοβόλει στο πιο χαρούμενο απόγευμα της ΑΕΚ στην Ολλανδία (Vids)

Κώστας Τσίλης 23:44 - 07.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:44 - 07.07.2023

Λόγω του αυριανού φιλικού με την Άντβερπ, ο Αλμέιδα έβαλε στους παίκτες της ΑΕΚ μόνο παιχνίδια στην απογευματινή προπόνηση και έγινε... χαμός

Μπορεί οι προετοιμασίας που κάνει ο Ματίας Αλμέιδα να είναι εξαιρετικά ζόρικές και απαιτητικές. Όμως ο Αργεντινός τεχνικός βρίσκει πάντα τρόπους να κάνει τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να χαλαρώνουν και να απολαμβάνουν την δουλειά της. Μάλιστα σήμερα το απόγευμα, οι παίκτες της Ένωσης πέρασαν σίγουρα το πιο χαρούμενο απόγευμά τους, εδώ στο Μπουργκ Χάαμασταντ. 

Λόγω του αυριανού φιλικού ο Αλμέιδα δεν ήθελε να φορτώσει τους παίκτες του με ένταση και κούραση. Γι αυτό και στο πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης, έβαλε μόνο... παιχνίδια. Από το γνωστό και μη εξαιρετέο ποδοβόλει που πάντα γουστάρουν οι ποδοσφαιριστές και γίνεται χαμός, μέχρι... τρίλιζα. Σωστά διαβάσατε. Ποδοσφαιρική τρίλιζα. 

https://www.instagram.com/reel/CuZ3U_5tNGc/?igshid=Y2IzZGU1MTFhOQ%3D%3D&fbclid=IwAR13z5KZhhRn4KGkzA2CAlEXcttoRaoC6k_OvjqxfOz8cVjtSgIKQ1k9sS0

Οι παίκτες της ΑΕΚ χωρισμένοι σε ομάδες, έπρεπε να κάνουν σπριντ και να τοποθετήσουν τα φανελάκια της προπόνησης σε συγκεκριμένα τετράγωνα, ώστε να σχηματίσουν την γνωστή σ' όλους μας τρίλιζα, πριν από τον αντίπαλο τους. Σ' αυτό συμμετείχε ακόμα και ο Γκαρσία και φυσικά μπορεί να φανταστεί κάποιος τον... χαμό που έγινε. 

Ειδικά όταν ο Εσχάν Χατζισαφί έδειχνε να μπλοκάρει και να καθυστερεί χωρίς να αποφασίζει που θα τοποθετήσει το φανελάκι, οι συμπαίκτες του στην ίδια ομάδα τρελάθηκαν. Του την... έπεσαν κανονικά, μέχρι που ακούστηκε η ατάκα, "δεν πειράζει, αφού κερδίσαμε". Ο Μουκουντί πείραζε συνεχώς τον Άμραμπατ διότι ο Μαροκινός ήταν στους χαμένους και πάλι δεν το δεχόταν προσπαθώντας να βρει παρατυπίες. Και γενικώς όλοι το απόλαυσαν με την ψυχή τους. 

Το ίδιο και το κλασικό ποδοβόλει, που ήταν ακριβώς το επόμενο παιχνίδι. Μάλιστα στο ποδοβόλει είχαν προηγηθεί και προσωπικές μονομαχίες που έδωσε ο Ματίας Αλμέιδα. Τις οποίες και κέρδισε. Ακόμα και όταν χρειάστηκε να αντιμετωπίσει τον Κάρλος Ρόα.