Φιλική ήττα του Παναιτωλικού από τον Ατρόμητο

Φιλική ήττα του Παναιτωλικού από τον Ατρόμητο

Δημήτρης Χούπης 22:14 - 02.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:14 - 02.08.2023

Ο Παναιτωλικός γνώρισε την ήττα με 0-1 από τον Ατρόμητο σε φιλική αναμέτρηση, με το γκολ του αγώνα να το πετυχαίνει ο Καραμάνης.

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε στο Αγρίνιο από τον Ατρόμητο με 0-1 σε μία φιλική αναμέτρηση. Και οι δύο προπονητές των ομάδων, Κρις Κόουλμαν και Γκαμπριέλ Σούρερ χρησιμοποίησαν νεαρούς παίκτες στην αρχή του αγώνα. Η ομάδα του Περιστερίου ξεκίνησε πιο δυνατά στον αγώνα, βγάζοντας φάση με τον Γιουμπιτάνα, ωστόσο ο Παναιτωλικός είχε μερικές καλές φάσεις με τον Βοΐλη και τον Στάγιτς

Ωστόσο στο 40' ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ με τον Καραμάνη, ο οποίος με ένα ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν οι πιο έμπειροι παίκτες των δύο ομάδων, με τον Καρέλη να απειλεί για τον Παναιτωλικό, ο οποίος είχε άλλες δύο φάσεις μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. 

Από την πλευρά της ομάδας του Κρις Κόουλμαν ο Βέργος είχε μια καλή φάση, αλλά το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα. 

Παναιτωλικός (Γκαμπριέλ Σούρερ): Γκρατερόλ, Λαζαρίδης, Οικονόμου, Αναστασόπουλος, Κοντούρης, Τσιγγάρας, Νικολάου, Στάγιτς, Χατζηθεοδωρίδης, Μπελεβώνης, Βοϊλης.

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Τσιντώτας, Πομόνης, Αθανασίου, Τσακμάκης, Σταματούλας, Έρλινγκμαρκ, Καραμάνης, Μουντές, Τσαντίλας, Τριμμάτης, Γιουμπιτάνα.