Δωρεάν με τον ΟΦΗ ή τον Βόλο όσοι αγοράσουν εισιτήριο για το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό
i

©intime

Δωρεάν με τον ΟΦΗ ή τον Βόλο όσοι αγοράσουν εισιτήριο για το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 14:27 - 13.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:28 - 13.09.2023

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός έκανε γνωστό ότι όσοι αγοράσουν εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα πάρουν ένα εισιτήριο δωρεάν για τον αγώνα με τον ΟΦΗ ή τον Βόλο.

Ο Παναιτωλικός θα αντιμετωπίσει στο Αγρίνιο τον Παναθηναϊκό για την τέταρτη αγωνιστική της Stoiximan Super League

Η ΠΑΕ λοιπόν έκανε γνωστό ότι ανακοινώθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα με τους «πράσινους» έχουν βγει σε κυκλοφορία. Ανέφερε μάλιστα ότι όποιος οπαδός αγοράσει εισιτήριο για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δικαιούται δωρεάν είσοδο για τον αγώνα είτε με τον ΟΦΗ (6η αγωνιστική) είτε με τον Βόλο (8η αγωνιστική).  Υπενθυμίζεται ότι στο γήπεδο δεν θα βρίσκονται οπαδοί του Παναθηναϊκού. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Αγρινίου: 

Το Πρωτάθλημα Stoiximan Super League 2023-2024 επαναρχίζει και το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου το γήπεδό μας θα φιλοξενήσει τον αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ώρα έναρξης 20.30).

Δεν θα διατεθούν εισιτήρια σε φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Εισιτήριο μπορούν να αγοράσουν μόνο φίλαθλοι που έχουν λογαριασμό στην πλατφόρμα εισιτηρίων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ https://tickets.panetolikos.gr/ και αγόρασαν εισιτήρια σε τουλάχιστον τρεις (3) αγώνες αθροιστικά την προηγούμενη (2022-2023) και την τρέχουσα σεζόν, όπως αυτό πιστοποιείται από το αρχείο του συστήματος.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου έχουν ως εξής:

  • Μεγάλη κερκίδα/ Θύρες 1 και 2: 50 ευρώ
  • Πέταλο/ Θύρες 6 και 7: 30 ευρώ
  • Δεν θα διατεθούν Γυναικεία και Παιδικά εισιτήρια

Όσοι αγοράσουν εισιτήριο δικαιούνται ΔΩΡΕΑΝ είσοδο σε έναν (1) από του επόμενους εντός έδρας αγώνες με ΟΦΗ (6η αγωνιστική) ή Βόλο (8η αγωνιστική).