Παναθηναϊκός: Ο Βέρμπιτς επανέρχεται έτοιμος από τη Σλοβενία

Μπέντζαμιν Βέρμπιτς

i

Intime

Παναθηναϊκός: Ο Βέρμπιτς επανέρχεται έτοιμος από τη Σλοβενία

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:04 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:14 - 12.09.2023

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό συνεχίζεται, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να περιμένει μόνο την άφιξη των διεθνών Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς και Μλαντένοβιτς.

Εν αναμονή των διεθνών βρίσκεται ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, προκειμένου να καταστρώσει το τελικό πλάνο του για το σαββατιάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Από το «Γεώργιος Καλαφάτης» εξακολουθούν να απουσιάζουν οι τρεις Σλοβένοι Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς και ο Σέρβος Μλαντένοβιτς. Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα επιστρέψουν στην Αθήνα την Τετάρτη για να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους.

Τσέφεριν σε Μπαλτάκο: «Τακτοποιήθηκε το θέμα των ξένων διαιτητών αλλά πρέπει να υπάρξει ασφάλεια»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:42 - 12.09.2023

Τσέφεριν σε Μπαλτάκο: «Τακτοποιήθηκε το θέμα των ξένων διαιτητών αλλά πρέπει να υπάρξει ασφάλεια»

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της τόνισε ότι ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν ενημέρωσε τον πρόεδρο της ελληνικής Ομοσπονδίας, Παναγιώτη Μπαλτάκο ότι το θέμα των ξένων διαιτητών, με δική του παρέμβαση τακτοποιήθηκε για την ερχόμενη αγωνιστική.

Το πιο ενθαρρυντικό ήταν η συμμετοχή του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς στο ματς της Σλοβενίας με τον Άγιο Μαρίνο. Ο 29χρονος εξτρέμ πέρασε ως αλλαγή σε μία αναμέτρηση απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο και με χαμηλό ρυθμό, ειδικά προς τη λήξη.

Ο Βέρμπιτς δεν είχε αγωνιστεί εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, επειδή ένιωθε ενοχλήσεις. Την προηγούμενη εβδομάδα ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα, ενώ όσο συμμετείχε στην αποστολή της Σλοβενίας. Πλέον, ο Βέρμπιτς θα επιστρέψει έτοιμος για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Πότε θα πατήσει πρώτη φορά ο Σλούκας το παρκέ του ΣΕΦ ως παίκτης του Παναθηναϊκού
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

14:11 - 12.09.2023

Πότε θα πατήσει πρώτη φορά ο Σλούκας το παρκέ του ΣΕΦ ως παίκτης του Παναθηναϊκού

Ο Κώστας Σλούκας το καλοκαίρι που μας πέρασε άλλαξε στρατόπεδο και φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε μια μεταγραφή που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους φίλους του Ολυμπιακού. Διαβάστε πότε οι τελευταίοι θα υποδεχθούν στο ΣΕΦ το πρώην ίνδαλμά τους!

Στο μεταξύ, με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Ατομικό ακολούθησαν οι Γεντβάι, Βαγιαννίδης, οι οποίοι δύσκολα θα προλάβουν το ταξίδι στο Αγρίνιο. Πρόγραμμα αποφόρτισης έκανε ο Πάλμερ – Μπράουν, αλλά για καθαρά προληπτικούς λόγους.