Πότε θα πατήσει πρώτη φορά ο Σλούκας το παρκέ του ΣΕΦ ως παίκτης του Παναθηναϊκού

Ο Κώστας Σλούκας

i

©Intime

Πότε θα πατήσει πρώτη φορά ο Σλούκας το παρκέ του ΣΕΦ ως παίκτης του Παναθηναϊκού

Νίκος Καλαμπάκας 14:11 - 12.09.2023

Ο Κώστας Σλούκας το καλοκαίρι που μας πέρασε άλλαξε στρατόπεδο και φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε μια μεταγραφή που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους φίλους του Ολυμπιακού. Διαβάστε πότε οι τελευταίοι θα υποδεχθούν στο ΣΕΦ το πρώην ίνδαλμά τους!

Ο ΕΣΑΚΕ πραγματοποίησε στα γραφεία του τη νέα κλήρωση του πρωταθλήματος και η είδηση της ημέρας είναι ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα μονομαχήσουν νωρίς για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν, αφού οι δύο «αιώνιοι αντίπαλοι» του ελληνικού αθλητισμού θα κοντραριστούν την 4η αγωνιστκή, με πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του ντέρμπι την 30η Οκτωβρίου.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν τη νέα σεζόν, αφού η Euroleague έχει το ελληνικό ντέρμπι ως ορεκτικό στο πρόγραμμά της, με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στο ΟΑΚΑ την 1η αγωνιστική και συγκεκριμένα στις 6 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, αν δεν γίνει κάποια μεγάλη έκπληξη και ένας εκ των δύο αντιπάλων δεν αποκλειστεί στα ημιτελικά του Σούπερ Καπ (οι ερυθρόλευκοι παίζουν με το Περιστέρι και οι πράσινοι με τον ΠΑΟΚ) Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα συγκρουστούν και στον τελικό της διοργάνωσης που και φέτος θα φιλοξενηθεί στη Ρόδο.

Ωστόσο, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η πρώτη φορά που ο Κώστας Σλούκας θα πατήσει στο ΣΕΦ, μετά τη μετακίνησή του από την μάδα του Πειραιά στον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ που είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους μπασκετμπολίστες της Euroleague, θα βρεθεί στο πρώην... σπίτι του στις 30 Οκτωβρίου (η πιο πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής του ντέρμπι) και την 4η αγωνιστκή της Basket League.

Αυτό έδειξε η κληρωτίδα του ΕΣΑΚΕ το μεσημέρι της τρίτης 12/9, όταν και πραγατοποιήθηκε η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος Basket.

«Ποιος Γιώργος;» - Η αντίδραση του ξαφνιασμένου Σλούκα όταν ρωτήθηκε αν είναι καλός προπονητής ο Μπαρτζώκας! (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

09:01 - 10.09.2023

«Ποιος Γιώργος;» - Η αντίδραση του ξαφνιασμένου Σλούκα όταν ρωτήθηκε αν είναι καλός προπονητής ο Μπαρτζώκας! (vid)

Ένας φίλαθλος πλησίασε τον Κώστα Σλούκα λίγο μετά το τέλος του φιλικού αγώνα του Παναθηναϊκού με την Κλουζ και τον ρώτησε αν τελικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι καλός προπονητής ή όχι. Πήρε την απάντησή του, αφού ο 33χρονος χωρίς δισταγμό είπε «Καλός είναι!».