Ζόρια στον Παναιτωλικό με Ντουάρτε – Αρνήθηκε πρόταση η Κουένκα

Ζόρια στον Παναιτωλικό με Ντουάρτε – Αρνήθηκε πρόταση η Κουένκα

Sportal newsroom 11:27 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:31 - 05.07.2023

Στέλεχος της Κουένκα χωρίς να αναφέρει τον Παναιτωλικό τόνισε ότι αρνήθηκε προσφορά για τον Μπρούνο Ντουάρτε.

Ο Παναιτωλικός κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για αποκτήσιε τον 28χρονο Αργεντινό στόπερ Μπρούνο Ντουάρτε.

Τον συγκεκριμένο παίκτη τον γνωρίζει ο νέος τεχνικός των Αγρινιωτών Γκαμπριέλ Σούρερ, αφού συνεργάστηκαν. Τα πράγματα για την μεταγραφή, ωστόσο, δεν είναι εύκολα. Ο Λούις Σαριτάμα, αθλητικός διευθυντής της Ντεπορτίβο Κουένκα, ομάδας του Εκουαδόρ, στην οποία ανήκει ο Ντουάρτε, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις επιβεβαίωσε ότι υπήρξε πρόταση για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή από την Ελλάδα (χωρίς να κατονομάσει τον ενδιαφερόμενο), αλλά ο σύλλογος του Εκουαδόρ δεν ικανοποιήθηκε από αυτή.

«Είχαμε προσφορά από ελληνική ομάδα για τον Μπρούνο Ντουάρτε. Ούτε ο δανεισμός, ούτε η οψιόν αγοράς μας ικανοποιούσαν», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Ο εκπρόσωπος του παίκτη εργάζεται για να δει αν βελτιωθεί αυτή η προσφορά». Οι διαπραγματεύσεις, λοιπόν, συνεχίζονται, αφού για την απόκτηση του Ντουάρτε πιέζει και ο Σούρερ.

Ο 28χρονος Αργεντινός στόπερ, ύψους 1.90 έχει παίξει στα 14 από τα 15 παιχνίδια του πρωταθλήματος που βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει σημειώσει ένα γκολ και μετράει και μία ασίστ.

Στην καριέρα του έχει 95 συμμετοχές, 6 γκολ και 2 ασίστ συνολικά και είναι αριστεροπόδαρος. Στο Εκουαδόρ, λόγω της δύναμής του έχει το παρατσούκλι «Ράμπο». Ο Ντουάρτε έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, ωστόσο, στον Παναιτωλικό υπάρχει πίστη ότι θα μπορέσουν να υλοποιήσουν τη μεταγραφή.