«Κλείνει τον Λομονάκο ως δανεικό με οψιόν αγοράς ο Παναιτωλικός»

«Κλείνει τον Λομονάκο ως δανεικό με οψιόν αγοράς ο Παναιτωλικός»

Δημήτρης Χούπης 18:14 - 17.01.2024

Ο Παναιτωλικός, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αργεντινή, έκλεισε ως δανεικό με οψιόν αγοράς τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό από τη Γοδόι, Σεμπάστιαν Λομονάκο.

Μετά την πρόκριση στους «8 του Κυπέλλου Ελλάδος ο Παναιτωλικός φαίνεται ότι κλείνει και μία ακόμα μεταγραφή για την περίοδο του Ιανουαρίου. 

Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τον Σεμπάστιαν Λομονάκο. Όπως αναφέρει δημοσίευμα από την Αργεντινή, η ομάδα του Αγρινίου έχει κλείσει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ως δανεικό για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ανακοίνωση του παίκτη αναμένεται να γίνει αύριο (Πέμπτη 18/1). Ο 26χρονος αγωνιζόταν ως δανεικός στην Ουνιόν Λα Καλέρα της Χιλής από τη Γοδόι Κρουζ, μετρώντας πέντε γκολ και τρεις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Ακόμα έχει φορέσει τη φανέλα της Άρσεναλ Σαραντί. 

Προς συμφωνία και με τον Βίτορ Ούγκο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:13 - 17.01.2024

Προς συμφωνία και με τον Βίτορ Ούγκο

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού χτυπάνε σε όλα τα μέτωπα και ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν την απόκτηση του Βραζιλιάνου στόπερ, Βίτορ Ούγκο. Για συμφωνία Τριφυλλιού-Μπαΐα γράφει ο Τούρκος Σαμπουντσίογλου.

Ο Λομονάκο έχει ύψος 1,73μ. και παίζει κυρίως ως περιφερειακός επιθετικός, έχοντας καλή τεχνική κατάρτιση και είναι ιδιαίτερα γρήγορος. Έχει υπάρξει διεθνής με την Κ21 της Αργεντινής, όντας στην αποστολή που συμμετείχε στο αντίστοιχο Παναμερικανικό πρωτάθλημα που είχε φιλοξενήσει το Περού. Μάλιστα τότε η «αλμπισελέστε» είχε κατακτήσει τον τίτλο. Η χρηματιστηριακή αξία σύμφωνα με το Transfermarkt είναι στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ