Παναιτωλικός: «Με διαιτησίες σαν αυτές θα δούμε φαινόμενα που θα επιτείνουν την απαξίωση του ποδοσφαίρου»
i

©intime

Παναιτωλικός: «Με διαιτησίες σαν αυτές θα δούμε φαινόμενα που θα επιτείνουν την απαξίωση του ποδοσφαίρου»

Sportal newsroom 23:49 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:50 - 03.03.2024

Ο Παναιτωλικός με ανακοίνωση έδειξε τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία από τον αγώνα κόντρα στην Κηφισιά.

Ο Παναιτωλικός ήρθε ισόπαλος 2-2 με την Κηφισιά στην Καισαριανή για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Superleague. Με αυτή την ισοπαλία η ομάδα του Αγρινίου παραμένει στις τελευταίες θέσεις και στρέφει το βλέμμα της στα play out.

Ωστόσο ο Παναιτωλικός είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία στον αγώνα με την ομάδα των βορείων προαστίων και με ανακοίνωση έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παρότι χρόνια τώρα είναι επιλογή μας να αποφεύγουμε δημόσιες κρίσεις και ανακοινώσεις που συμβάλλουν στη διατήρηση του κλίματος τοξικότητας που κυριαρχεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι αδύνατο να διατηρήσουμε την ίδια στάση, μετά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχεται η ομάδα μας.

Κάποιοι δείχνουν ξεκάθαρη εχθρότητα και ασέβεια στον τρόπο που ο Παναιτωλικός λειτουργεί και τον κάνει να ξεχωρίζει τις τελευταίες δεκαετίες. Δεν μπορεί να συνεχίζουν ασύδοτοι!

«Τούρμπο» ο Τερίμ για τα «δύο μέτρα και δύο σταθμά» από τον Παπαπέτρου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:29 - 03.03.2024

«Τούρμπο» ο Τερίμ για τα «δύο μέτρα και δύο σταθμά» από τον Παπαπέτρου

Ο Αθηναίος διαιτητής Τάσος Παπαπέτρου που χειρίστηκε το VAR στο ΟΦΗ - Παναθηναϊκός, καθόρισε με τις κρίσεις του την έκβαση του ματς. Με τη διφορούμενη στάση του να προκαλεί τη σφοδρή αντίδραση του Φατίχ Τερίμ, ο οποίος ήταν έξαλλος μετά τη λήξη.

Με διαιτησίες σαν κι αυτές που επαναλαμβάνονται τελευταία σε βάρος μας φοβόμαστε ότι, στην καθοριστική για την πορεία των ομάδων διαδικασία των Play-outs, θα δούμε φαινόμενα που θα επιτείνουν την απαξίωση και την ανυποληψία του ποδοσφαίρου. Πόσο ακόμα;»