Πετράκης: «Σημαντικό που πήραμε τον βαθμό, μπορούσαμε και τη νίκη»

Γιάννης Πετράκης

i

©intime

Πετράκης: «Σημαντικό που πήραμε τον βαθμό, μπορούσαμε και τη νίκη»

Δημήτρης Χούπης 22:28 - 03.03.2024

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης, δήλωσε ότι είναι σημαντικός ο βαθμός που πήρε κόντρα στην Κηφισιά, ενώ σχολίασε ότι θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη.

Ο Παναιτωλικός έφυγε με τον βαθμό από την Καισαριανή, αφού ήρθε ισόπαλος 2-2 με την Κηφισιά. Ωστόσο αυτό το αποτέλεσμα δεν ευνόησε καμία από τις δύο ομάδες, αφού παραμένουν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, Γιάννης Πετράκης, φάνηκε αρκετά ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του. Ενώ την ίδια ώρα τόνισε ότι θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη. Όσον αφορά τη ρεβάνς με τον Άρη για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, σχολίασε πως οι «κίτρινοι» είναι φαβορί λόγω του αποτελέσματος στο πρώτο παιχνίδι. Τόνισε ότι οι παίκτες της ομάδες θα τα δώσουν όλα για να περάσει στον τελικό.

«Είναι πολύ σημαντικό ότι πήραμε αυτό τον βαθμό. Πιστεύω είχαμε τις ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε στο τέλος το παιχνίδι. Όταν όμως δεν κερδίζει, σημαντικό είναι να μην χάνεις. Παράλληλα διατηρήσαμε το μεταξύ μας πλεονέκτημα στα γκολ με την Κηφισιά», είπε στην αρχή.

Χαμός στο πρωτάθλημα με τις γκέλες ΑΕΚ και Παναθηναϊκού - Η βαθμολογία της Stoiximan Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:33 - 03.03.2024

Χαμός στο πρωτάθλημα με τις γκέλες ΑΕΚ και Παναθηναϊκού - Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Stoiximan Super League έπειτα από τα παιχνίδια της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας. Στην κορυφή πέρασε ο ΠΑΟΚ.

«Για εμάς το πιο σημαντικό είναι αυτό που είναι μπροστά μας. Τώρα μπροστά μας είναι ο Άρης. Είναι μια ευκαιρία για την ομάδα μας. Το φαβορί είναι ο Άρης και λόγω του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα. Θέλω τα παιδιά να τα δώσουν όλα για αυτό που είναι το όνειρο όλης της πόλης και της ομάδας», πρόσθεσε για τον ημιτελικό με τον Άρη.