Σούρερ: «Φταίω πρώτος από όλους για όλα, δεν έχασα ποτέ ως τώρα ως προπονητής με 5-0»

Γκαμπριέλ Σούρερ

i

©prtscr

Σούρερ: «Φταίω πρώτος από όλους για όλα, δεν έχασα ποτέ ως τώρα ως προπονητής με 5-0»

Sportal newsroom 09:16 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:19 - 17.09.2023

Ο προπονητής του Παναιτωλικού Γκαμπριέλ Σούρερ μιλώντας στη συνέντευξη τύπου μετά την βαριά ήττα με 5-0 στο Αγρίνιο από τον Παναθηναϊκό επωμίστηκε τις ευθύνες τους, μιλώντας και για την ετοιμότητα πολλών παικτών.

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε με 5-0 μέσα στο Αγρίνιο από τον Παναθηναϊκό του εξαιρετικού Μπερνάρ, που έκανε χατ τρικ και ο Γκαμπιρέλ Σούρερ στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα μίλησε για τις ευθύνες του, αλλά και για το ποσοστό ετοιμότητας μερικών παικτών, όπως ο Μάριος Οικονόμου που δεν ήταν να παίξει κανονικά 90'.

Στις δηλώσεις που έκανε μίλησε για την ετοιμότητα και την ψυχολογία των παικτών του: «Πρώτα από όλα πρέπει να βρούμε την ψυχολογία μας. Είναι πολλά που θα μπορούσα να πω αλλά δεν θέλω να δικαιολογηθώ. Εκτός από τον αντίπαλο που ήταν καλή ομάδα σήμερα είχαμε προβλήματα. Ιδίως στην φυσική κατάσταση. Ο Μάριος Οικονόμου δεν ήταν να παίξει ενενήντα λεπτά. Σε άλλες θέσεις επίσης, στο δεξί μπακ δεν είχαμε επιλογές. Δεν μπορώ όμως να δω κάτι παραπάνω από το επόμενο παιχνίδι. Να ανεβάσω τους παίκτες μου ψυχολογικά. Να τους δείξω ότι μπορούν και ότι πρέπει να δείξουν άλλη εικόνα»

Συνέχισε αναφερόμενος στις ευθύνες του για την ήττα: «Φταίω πρώτος από όλους. Είμαι ο πρώτος που φταίει. Για όλα. Δεν έχασα ποτέ ως τώρα ως προπονητής με 5-0. Αλλά πρέπει αύριο να ξυπνήσω και να πάω στη δουλειά μου. Να δείξω το δρόμο στα παιδιά για να μπούμε στο σωστό δρόμο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σούρερ: