Παναθηναϊκός: Αστυνομική παρουσία σε Ρίο και Αγρίνιο για ενδεχόμενη αποτροπή

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού σε παλαιότερη παρουσία τους στο γήπεδο του Παναιτωλικού

i

Intime

Παναθηναϊκός: Αστυνομική παρουσία σε Ρίο και Αγρίνιο για ενδεχόμενη αποτροπή

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:36 - 16.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:58 - 16.09.2023

Η Αστυνομία έχει λάβει μέτρα για να αποτρέψει την άφιξη οπαδών του Παναθηναϊκού στην πόλη του Αγρινίου, με την τοποθέτηση δυνάμεων σε σημεία της διαδρομής.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σε λίγες ώρες τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, αλλά δεν θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών του. Η γηπεδούχος ΠΑΕ τηρεί πολιτική μη παραχώρησης εισιτηρίων σε φιλοξενούμενους, ενώ και η Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλοακαρνανίας γνωμοδότησε αρνητικά για το άνοιγμα θύρας για τους φίλους του Τριφυλλιού.

Αυτό σημαίνει πως εκ των πραγμάτων, ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα παρακολουθήσει από την τηλεόραση τις προσπάθειες των παικτών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Με την ενθάρρυνση κατά την άφιξη της αποστολής στην πόλη το βράδυ της Παρασκευής, να είναι η βοήθειεα προς την ομάδα.

Επιπροσθέτως, ο τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων από τον Παναιτωλικό, καθιστά πρακτικά αδύνατη την αγορά τους από οπαδούς του Παναθηναϊκού οι οποίοι δεν διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή.

Διότι ως προϋπόθεση για την είσοδο ενός ατόμου στο γήπεδο, τέθηκε το να έχει χρησιμοποιήσει τουλάχιστον τρεις φορές την ηλεκτρονική πλατφόρμα πώλησης την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Άρα, απευθύνεται σε έναν πολύ μικρό αριθμό ανθρώπων.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο Sportal: «Θα καλύψει το κενό των Βεζένκοφ - Σλούκα ο Ολυμπιακός, αδιαμφισβήτητη η ποιότητα του Παναθηναϊκού»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

11:05 - 16.09.2023

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο Sportal: «Θα καλύψει το κενό των Βεζένκοφ - Σλούκα ο Ολυμπιακός, αδιαμφισβήτητη η ποιότητα του Παναθηναϊκού»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μιλάει στο Sportal για όλα τα θέματα της Euroleague, το «αιώνιο» ντέρμπι στο ΟΑΚΑ την 1η αγωνιστική, τον Μίροτιτς, τον Ομπράντοβιτς, την Μπαρτσελόνα και το μέλλον του.

Ωστόσο, η Αστυνομία δεν θα αρκεστεί στην απαγόρευση μετακίνησης και πήρε μέτρα για να ελέγξει το ταξίδι φίλων του Τριφυλλιού από την Αθήνα. Ούτως ώστε να αποτρέψει απόπειρα εισόδου στην εγκαταστάση οπαδών που θα συγκεντρωθεί  απ' έξω.

Αστυνομικοί έχουν διακριτική παρουσία στην Ιονία Οδό στο ρεύμα προς Ιωάννινα, σχεδόν αμέσως μετά τη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου. Ενώ μπλόκα έχουν στηθεί από μονάδες των ΜΑΤ στις εισόδους της πόλης του Αγρινίου.