Σενάριο για Βρακά στον Παναιτωλικό

Σενάριο για Βρακά στον Παναιτωλικό

Δημήτρης Χούπης 21:07 - 29.12.2023

Η ομάδα του Αγρινίου φέρεται να έχει στη λίστα της τον Γιώργο Βρακά και θα τον αποκτήσει, αρκεί να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Στη λίστα του Παναιτωλικού βρίσκεται ο Γιώργος Βρακάς.

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν από τη Θεσσαλονίκη, ο 22χρονος (28/4/01) μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ είναι στο στόχαστρο της ομάδας του Αγρινίου, διότι τον έχει σε εκτίμηση ο τεχνικός Γιάννης Πετράκης.

Ο Βρακάς έχει συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο» έως το τέλος της σεζόν κι απασχολεί τα «καναρίνια», που αναζητούν ενίσχυση, προκειμένου να παλέψουν για την παραμονή. Οι πληροφορίες θέλουν τον ΠΑΟΚ να επιθυμεί να επεκτείνει το συμβόλαιο του Βρακά και να τον δώσει δανεικό, αλλά η τακτική του Παναιτωλικού είναι δεδομένη. Δεν θέλει δανεικούς από μεγάλες ομάδες, όπως έχει κάνει στο πρόσφατο παρελθόν με Μελίσσα, Βέργο, Ξενιτίδη, Βοϊλη, Χατζηθεοδωρίδη.

Αν ο ΠΑΟΚ δεχθεί ν’ αφήσει ελεύθερο τον Βρακά, τότε μπορεί να καταλήξει ο παίκτης στους Αγρινιώτες. Ο Βρακάς φέτος έχει μία συμμετοχή με την πρώτη ομάδα του «Δικεφάλου» στα προκριματικά του Europa Conference League και 4 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ, στη β’ ομάδα, στο πρωτάθλημα της Super League 2. Με την πρώτη ομάδα των Θεσσαλονικέων, συνολικά ο Βρακάς έχει 4 αγώνες.

Τα προηγούμενα δύο χρόνια έπαιξε στον Λεβαδειακό και μέτρησε 63 αγώνες, 6 γκολ και 3 ασίστ.

Ο νεαρός παίκτης, παράλληλα, μετακόμισε σε ηλικία 18 ετών στην Ιταλία κι αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής της Νάπολι.