Πετράκης: «Συναρπαστικό το φετινό πρωτάθλημα - Εξαιρετικές εγκαταστάσεις ο Παναιτωλικός»

Ο Γιάννης Πετράκης

i

©Intime

Πετράκης: «Συναρπαστικό το φετινό πρωτάθλημα - Εξαιρετικές εγκαταστάσεις ο Παναιτωλικός»

Ιάσονας Τσίλης 10:09 - 26.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:19 - 26.12.2023

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης, μίλησε για τη μάχη τίτλου στη Stoiximan Super League, καθώς και για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του στο Αγρίνιο.

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε για στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, αναφερόμενος στην συναρπαστική κούρσα τίτλου, αλλά και για την πορεία του Παναιτωλικού και τα όσα έχει συναντήσει εκεί.

Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, έδωσε ένα μικρό προβάδισμα σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, έναντι του Ολυμπιακού, λόγω παρουσίας του ίδιου προπονητή με πέρσι, χωρίς ωστόσο να ξεγράφει τους «ερυθρόλευκους», ενώ ανέφερε ότι όλες οι υπόλοιπες ομάδες, πλην του Άρη, θα παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης

Για τις συνθήκες στο Αγρίνιο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Για όλα. Και για την δομή και την οργάνωση που έχει. Και για την συμπεριφορά των ανθρώπων της ομάδας. Για το πώς μου συμπεριφέρθηκε ο κόσμος από την πρώτη στιγμή που πήγα.

Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι ομάδα που έχει δυναμική. Η πόλη την αγαπά. Έχει τρομερές εγκαταστάσεις. Ο πρόεδρος είναι ένας άνθρωπος που είναι πρότυπο για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα είναι άνθρωποι που ξέρουν μπάλα. Δεν ανακατεύονται σε παραπάνω πράγματα. Δημιουργείται περιβάλλον ώστε να έχεις όρεξη μόνο να δουλέψεις».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Emileon μετά και την υπόθεση Καμίνσκι: «Σε αυτά που αφορούν την δουλειά μου, η υποδομή που υπάρχει είναι top level. Τα γήπεδα είναι τρομερά. Έχουμε 4 γήπεδα με φυσικό χόρτο, 2 με πλαστικό σε άριστη κατάσταση. Οι χώροι μέσα, τα γυμναστήρια σε άριστη κατάσταση».