Νίκη «χρυσάφι» για τον Βόλο στο Αγρίνιο, μπήκε σε μπελάδες ο Παναιτωλικός
i

©intime

Νίκη «χρυσάφι» για τον Βόλο στο Αγρίνιο, μπήκε σε μπελάδες ο Παναιτωλικός

Δημήτρης Χούπης 21:30 - 06.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:45 - 06.04.2024

Ο Βόλος πήρε μία μεγάλη νίκη με 1-0 κόντρα στον Παναιτωλικό για την 3η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Superleague και ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού, την ίδια ώρα που η ομάδα του Αγρινίου μπήκε σε μπελάδες.

Ο Βόλος πήρε μια μεγάλη νίκη με 1-0 κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 3η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Superleague και ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στην αρχή του αγώνα οι δύο ομάδες μπήκαν λίγο μουδιασμένες, αλλά στη συνέχεια ο Παναιτωλικός ήταν εκείνος που προσπαθούσε να κρατήσει την μπάλα στα πόδια της. Παρόλα αυτά η ομάδα της Μαγνησίας άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό με τον Ασεχνούν, ο οποίος έκανε ένα ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή και «νίκησε» τον Τσάβες για το 1-0.

Ανατροπή παραμονής: Αντρίκιο «διπλό» της Κηφισιάς στην Τρίπολη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:28 - 06.04.2024

Ανατροπή παραμονής: Αντρίκιο «διπλό» της Κηφισιάς στην Τρίπολη

Έχοντας την υπογραφή του Οζέγκοβιτς, η Κηφισιά πέτυχε ανατροπή μέσα σε τέσσερα λεπτά και έφυγε με το «διπλό» από την Τρίπολη. Μετά την επικράτηση κόντρα στον Αστέρα, η ομάδα των βορείων προαστίων έκανε ένα σημαντικό βήμα για παραμονή στη Stoiximan Super League.

Στη συνέχεια η ομάδα του Αγρινίου έχασε δύο ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Αρχικά ο Οικονόμου βρέθηκε μόνος του με τον Κόβατς, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ αμέσως μετά ο Πέρες έκανε ένα σουτ και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Αγρινίου πίεζε για ένα γκολ, με τον Χουάνπι να χάνει δύο ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά του ημιχρόνου. Αρχικά εκτέλεσε ένα φάουλ και πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια σούταρε και ο Κόβατς απέκρουσε.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετά καλή αμυντική λειτουργία και δεν άφηναν τους παίκτες του Παναιτωλικού να πατήσουν με ευκολία την περιοχή τους. Στο 88ο λεπτό όμως οι γηπεδούχοι έφτασαν αρκετά κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Λομονάκο δεν μπόρεσε να σκοράρει, παρόλο που είχε βγει τετ α τετ με τον Κόβατς.

MVP

Ο Κόβατς. Ο τερματοφύλακας του Βόλο έκανε μια αρκετά καλή εμφάνιση, έχοντας μάλιστα μερικές σημαντικές επεμβάσεις που κράτησαν το μηδέν για την ομάδα του και της έδωσε τη νίκη.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ

Στην αστοχία των παικτών του Παναιτωλικού. Οι παίκτες της ομάδας του Αγρινίου έχασαν αρκετές καλές στιγμές για να ισοφαρίσουν, σε αντίθεση με τον Βόλο ο οποίος στη μία αρκετά καλή ευκαιρία του, σκόραρε.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Παναιτωλικός (Γ. Πετράκης): Τσάβες, Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς, Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρες, Φρ. Ντουάρτε, Χουάνπι, Καρέλης, Ντίας

Βόλος (Χρ. Κόντης): Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Μπαριέντος, Γκλάβτσιτς, Κόμπα, Μύγας, Ασεχνούν, Γκαρσία