Υπογράφεται η σύμβαση για τα έργα στο γήπεδο του Παναιτωλικού

Γήπεδο Παναιτωλικού

i

Intime

Υπογράφεται η σύμβαση για τα έργα στο γήπεδο του Παναιτωλικού

Στέλιος Βαρδάκης 15:00 - 11.03.2024

Αύριο (12.03) αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές για τα έργα στο γήπεδο του Παναιτωλικού, αφού όλα τα γραφειοκρατικά ζητήματα ξεπεράστηκαν.

Έφτασε η ώρα για να πέσουν οι υπογραφές για τις εργασίες που θα λάβουν χώρα στο γήπεδο του Παναιτωλικού, οι οποίες αναμένεται να αλλάξουν προς το καλύτερο την εγκατάσταση.

Αύριο (12.03) αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση της Περιφέρειας με την ανάδοχο εταιρεία, καθώς ξεπεράστηκαν όλα τα γραφειοκρατικά ζητήματα που υπήρχαν.

Τσατάλης: «Εμείς παίζουμε με τους δανεικούς αντιπάλους μας στο γήπεδο και οι άλλοι με τους δανεικούς να βλέπουν από την εξέδρα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:04 - 11.03.2024

Τσατάλης: «Εμείς παίζουμε με τους δανεικούς αντιπάλους μας στο γήπεδο και οι άλλοι με τους δανεικούς να βλέπουν από την εξέδρα»

Ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης σχολίασε μέσω των social media τα όσα λέγονται για την υπόθεση του Σωτήρη Τσιλούλη από τους ανταγωνιστές της «Ένωσης».

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος έχει αναδείξει ως ανάδοχο αυτού του έργου την «ΑΒΡΑΝΑΣ ΑΤΕ» (με έκπτωση 11,27%).

Το έργο χρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και στις εργασίες αναβάθμισης του γηπέδου έχει προστεθεί και η εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος για τον ηλεκτροφωτισμό. Αυτό σημαίνει ότι ο προϋπολογισμός ανήλθε στα 2,3 εκατομμύρια ευρώ, από τα 1,5 που ήταν πριν.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δημοπράτησε το πρώτο υποέργο της συνολικής πράξης, το οποίο αφορά τις εργασίες στην μικρή εξέδρα του γηπέδου (οδός Νικηταρά) και την εξωτερική διαμόρφωση επί της οδού Προυσιωτίσσης.

Το επόμενο χρονικό διάστημα η Περιφέρεια αναμένεται να δημοπρατήσει και τα επόμενα υποέργα. Αυτά περιλαμβάνουν την διαμόρφωση μουσείου 375 τ.μ. με εκθέματα από όλες τις φάσεις της ιστορίας της ομάδας καθώς και επανασχεδιασμό του φωτισμού του γηπέδου, με λαμπτήρες LED.