Παναιτωλικός: Η αποστολή για το φιλικό με την Άντερλεχτ (pic)
i

Γιάννης Αναστασίου/ ©Intime

Παναιτωλικός: Η αποστολή για το φιλικό με την Άντερλεχτ (pic)

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:13 - 05.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:19 - 05.12.2022

Ο Παναιτωλικός θα αντιμετωπίσει αύριο (6/12) την Άντερλεχτ σε φιλικό ματς στην Κρήτη. Οι Αγρινιώτες έκαναν γνωστή την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Βέλγους.

Ο Παναιτωλικός θα αναμετρηθεί με την Άντερλεχτ την Τρίτη (6/12) σε φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της μίνι προετοιμασίας. Ο αγώνας έχει οριστεί για τις 15:00 και θα λάβει χώρα στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης».

 Οι Αγρινιώτες έκαναν γνωστή την αποστολή για τον αγώνα με τους Βέλγους. Εκτός αποστολής έμειναν ο Ντέρεκ Κορνέλιους λόγω άδειας που έχει με αφορμή την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά και οι Φρεντερίκο Ντουάρτε και Χόρχε Ντίας.  Νοκ άουτ τέθηκε και ο Αλέξανδρος Μαλής, ο οποίος ταλαιπωρείται με ίωση. 

Στον αστερισμό του Κορνέλιους στον Παναιτωλικό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:20 - 23.11.2022

Στον αστερισμό του Κορνέλιους στον Παναιτωλικό

Ο Ντέρεκ Κορνέλιους βρίσκεται στο Κατάρ με την αποστολή της εθνικής Καναδά για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο ο κεντρικός αμυντικός του Παναιτωλικού αποτελεί ερωτηματικό αν από την 1η Ιανουαρίου 2023 θα παραμείνει στην ομάδα του Αγρινίου.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Μπακάκης, Καρέλης, Βαρόνε, Πέντρο, Νταγκό, Χατζηθεοδωρίδης, Λάρσον, Μάρτενσον, Φλόρες, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Τσιγγάρας, Λιάβας και Αναστασόπουλος.

Να θυμίσουμε ότι στις 26 Νοεμβρίου η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου επικράτησε 2-1 της Φαρούλ Κοστάντζα στη Ρουμανία σε φιλικό ματς.