Η αντίδραση του υπόλοιπου γηπέδου την στιγμή που βγήκε το πανό στη Λεωφόρο

Λεωφόρος

i

© Intime

Η αντίδραση του υπόλοιπου γηπέδου την στιγμή που βγήκε το πανό στη Λεωφόρο

Sportal newsroom 11:00 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:03 - 26.09.2023

Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου που βρέθηκε στη Λεωφόρο για το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, αποδοκίμασε το πανό το οποίο αναρτήθηκε πριν από τη σέντρα κι αναφερόταν στους οργανωμένους χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Λίγα λεπτά πριν τη σέντρα του ντέρμπι στη Λεωφόρο για την 5η αγωνιστική ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, δημιουργήθηκε μία ένταση η οποία οδήγησε στην καθυστέρηση της έναρξης.

Συγκεκριμένα, οι οπαδοί των «πρασίνων» ανέβασαν ένα πανό, στο οποίο έγραφε «Free the Boys» κι αναφερόταν στους οργανωμένους χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που βρίσκονται στη φυλακή για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια πριν από περίπου 1,5 μήνα, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Από την άλλη, η πλευρά της Ένωσης για το συγκεκριμένο πανό ήταν ξεκάθαρη. «Αν ανοίξει το πανό, δεν πρόκειται να κατέβουμε να παίξουμε. Το θεωρούμε χυδαίο και προσβλητικό», ήταν η σχετική θέση των «κιτρινόμαυρων».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η αντίδραση του υπόλοιπου γηπέδου την στιγμή που βγήκε το πανό στη Λεωφόρο μας απέδειξε πως αυτή η ενέργεια οργανώθηκε από μία μικρή μερίδα οπαδών. 

Μάλιστα, η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου αποδοκίμασε έντονα το συγκεκριμένο περιστατικό, ενώ ακούστηκε και ένα παρατεταμένο γιουχάρισμα μέχρι την στιγμή που κατέβηκε.