Βασικοί Σπόραρ και Τσέριν, στον πάγκο Βέρμπιτς και Τσούμπερ

Τσέριν και Τσούμπερ σε μονομαχία.

i

©intime

Βασικοί Σπόραρ και Τσέριν, στον πάγκο Βέρμπιτς και Τσούμπερ

Γιώργος Σακελλαρίου 21:36 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:43 - 19.06.2023

Οι δύο Σλοβένοι του Παναθηναϊκού Σπόραρ και Τσέριν ξεκινούν κόντρα στη Δανία. Στον πάγκο είναι ο Βέρμπιτς, όπως και ο Τσούμπερ της ΑΕΚ στο ματς της Ελβετίας με τη Ρουμανία.

Σημαντικά παιχνίδια δίνουν απόψε η Σλοβενία και η Ελβετία.

Οι δύο εθνικές ομάδες έχουν ελληνικό ενδιαφέρον, αφού στην πρώτη είναι οι άσοι του Παναθηναϊκού Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, ενώ στην Ελβετία παίζει ο εξτρέμ της ΑΕΚ Στίβεν Τσούμπερ.

Η Ελβετία φιλοξενεί στις 21.45 τη Ρουμανία για την τέταρτη αγωνιστική του ένατου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024 και ο άσος της Ένωσης βρίσκεται στον πάγκο. Η Ελβετία είναι πρώτη με εννέα βαθμούς, ενώ η Ρουμανία είναι στη δεύτερη θέση με επτά βαθμούς. Στην τρίτη θέση με τέσσερις βαθμούς είναι το Ισραήλ και γίνεται αντιληπτό ότι ο νικητής θα κάνει σημαντικό βήμα για να παρουσιαστεί στα γήπεδα της Γερμανίας το επόμενο καλοκαίρι.

Εξίσου κρίσιμο ματς δίνει και η Σλοβενία, η οποία την ίδια ώρα (21.45) υποδέχεται τη Δανία για την τέταρτη αγωνιστική του όγδοου ομίλου. Ο Σπόραρ είναι βασικός στην επίθεση με τον Σέσκο, ενώ ο Τσέριν ξεκινάει στη μεσαία γραμμή. Ο τρίτος διεθνής Σλοβένος του Παναθηναϊκού, ο Βέρμπιτς είναι στον πάγκο κι αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στη διάρκεια του ματς. 

Η Σλοβενία είναι δεύτερη με έξι βαθμούς κι έναν αγώνα λιγότερο από την πρωτοπόρο Φινλανδία, που έχει εννέα. Η Δανία σε τρία ματς έχει έξι βαθμούς, όσους και το Καζακστάν και ουσιαστικά ο νικητής θα αυξήσει τις ελπίδες του για πρόκριση.