«Στον Παναθηναϊκό για 2 χρόνια ο Τζούρισιτς με 1,1 εκατ. ευρώ ετησίως»

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς.

i

©instagram/filipdjuricic

«Στον Παναθηναϊκό για 2 χρόνια ο Τζούρισιτς με 1,1 εκατ. ευρώ ετησίως»

Γιώργος Σακελλαρίου 18:43 - 18.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:57 - 18.06.2023

Ιταλός ρεπόρτερ αναφέρει ότι σφραγίστηκε η μεταγραφή του Τζούρισιτς στον Παναθηναϊκό για δύο χρόνια.

Παίκτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Φίλιπ Τζούρισιτς.

Ο 32χρονος διεθνής Σέρβος μεσοεπιθετικός, σύμφωνα με τον γνωστό Ιταλό ρεπόρτερ Νίκολο Σίρα, έκλεισε για δύο χρόνια. Στο τιτίβισμα του Ιταλού ρεπόρτερ, αναφέρεται ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα καταβάλει χρήματα στη Σαμπντόρια, η οποία υποβιβάστηκε στη Serie B. Ο Τζούρισιτς θα υπογράψει για δύο χρόνια και οι ετήσιες αποδοχές του θα κυμαίνονται στο 1,1 εκατ. ευρώ.

Δείτε το τιτίβισμα του Ιταλού δημοσιογράφου:

Όπως είχαμε αναφέρει νωρίτερα, ο Φίλιπ Τζούρισιτς ουσιαστικά πρόβαρε τα πράσινα και περίμενε την αποδέσμευσή του από τη Σαμπντόρια για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Από την ομάδα της Γένοβας εξαρτιόταν η υλοποίηση της μεταγραφής. Ο Σέρβος δεν ήθελε να μείνει για να παίξει στη Serie B και φυσικά δεν ήταν και στα πλάνα του συλλόγου, λόγω του συμβολαίου του. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι η Σαμπντόρια κατέβαλε χρήματα ως αποζημίωση, άλλες ότι ο Σέρβος απλώς ζήτησε να αποδεσμευτεί για να μην καθυστερήσει η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

 Ο Τζούρισιτς, παράλληλα, είναι ενεργός με τη Σερβία, μαζί με τον συμπαίκτη του στο εξής στο «τριφύλλι» Φιλίπ Μλαντένοβιτς. Οι δύο άσοι υπολογίζονται από τον Ντράγκαν Στοϊκοβιτς για το ματς της Τρίτης (20/6) με τη Βουλγαρία, για τα προκριματικά του Euro 2024. Εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο Τζούρισιτς αναμένεται στην Αθήνα από την Τετάρτη και έπειτα, για να ολοκληρώσει την προφορική συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό. Θα έχει επίσης και μία συνεννόηση με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενσωμάτωση του στην προετοιμασία της ομάδας. 

Φίλιπ Τζούρισιτς: Πεπρωμένο η Ελλάδα – Από τον Ολυμπιακό στην ασίστ στην Τούμπα και τώρα Παναθηναϊκός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:48 - 17.06.2023

Φίλιπ Τζούρισιτς: Πεπρωμένο η Ελλάδα – Από τον Ολυμπιακό στην ασίστ στην Τούμπα και τώρα Παναθηναϊκός

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς έκανε σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό, αλλά φαίνεται ότι στην Ελλάδα ήταν γραφτό να… ξεκινήσει την καριέρα του κι ενδεχομένως και να την τελειώσει στον Παναθηναϊκό.

O 32χρονος μεσοεπιθετικός είχε υποχρεώσεις με τη Σαμπντόρια μέχρι τις 4 Ιουνίου, παρότι δεν αγωνίστηκε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του Καμπιονάτο. Εντούτοις, δεν έχει σταματήσει καθόλου και ίσως ο Γιοβάνοβιτς να του χορηγήσει μερικές μέρες άδεια για να επιτρέψει στον παίκτη να ξεκουραστεί.