Άμεση απάντηση από τον Λινγκρ περιμένει ο Παναθηναϊκός, που κινείται και για box to box μέσο

Όντρεϊ Λινγκρ / Intime

i

Όντρεϊ Λινγκρ / Intime

Άμεση απάντηση από τον Λινγκρ περιμένει ο Παναθηναϊκός, που κινείται και για box to box μέσο

Μπάμπης Τσιμπίδας 08:30 - 17.06.2023 / Ανανεώθηκε: 08:38 - 17.06.2023

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα κλείσουν έτσι ή αλλιώς τις συζητήσεις για τον Όντρεϊ Λινγκρ και με τη Σλάβια Πράγας, ενώ προχωρούν οι επαφές με box-to-box μέσο.

Ο Όντρεϊ Λινγκρ είναι ο πρώτος στόχος για τη θέση του «10», όμως το ενδιαφέρον κοντεύει να... χρονίσει. Είναι προφανές ότι οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού δεν θα αφιερώσουν άλλο χρόνο στον Τσέχο μεσοεπιθετικό και ήδη τσεκάσουν άλλους επιτελικούς χαφ.

Από το Τριφύλλι έχουν ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του Λινγκρ και μετέφεραν το μήνυμα πως ζητούν μία απάντηση άμεσα. Δεν δόθηκε τελεσίγραφο με την αυστηρή μορφή του, όμως αν εντός των επόμενων 24ώρων, ο παίκτης δεν απαντήσει, τότε η πρόταση θα αποσυρθεί.

Αντίστοιχα, από τον Παναθηναϊκό έχουν επαφές με τη Σλάβια Πράγας. Δεν είχαν επιτύχει συμφωνία στο αντίτιμο για τον Λινγκρ, όμως χωρίς τη συναίνεση του 24χρονου άσου, η μεταγραφή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί.

Η Σλάβια προσπαθεί να αποκομίσει το μέγιστο κέρδος από τον Λινγκρ, αλλά ήταν διαλλακτική στις διαπραγματεύσεις και με διάθεση για συμβιβασμό. Ο ποδοσφαιριστής αμφιταλαντεύεται αν πρέπει να περιμένει κρούση από τη Bundesliga ή να πει το «ναι» στον Παναθηναϊκό.

Με τα τωρινά δεδομένα, η μεταγραφή δεν υλοποιείται. Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έχουν καταστήσει σαφείς τις θέσεις τους στον Λινγκρ και στη Σλάβια Πράγας και ταυτόχρονα, ασχολούνται με άλλα «δεκάρια».

Παράλληλα, ο Γιάννης Παπαδημητρίου κινείται για τον «box-to-box» και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προχωρήσει τις συζητήσεις. Αυτός δεν είναι ο Μαροκινός Σελίμ Αμαλάχ, ο οποίος δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.